|
|
|
Witam.
Muszę zregenerować wtryski (wszystkie) w mojej Cytrynie i nie wiem gdzie mogłabym zrobić to w miarę tanio i rzetelnie. Polecicie kogoś?Może być również jakiś sprawdzony Sprzedawca z Allegro. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brat ostatnio robił 1.5 dci w dawnym trans mleczu,na razie ok,w allegro nawet się nie pchaj ostatnio kolega kupił niby wtryski po regeneracji u musiał znowu je odsylac
|
|
|
|
|
I ile taka przyjemność go kosztowała?
|
|
|
|
|
Kobierniki k.Sandomierza
|
|
|
|
|
jaki silnik w tej cytrynie?
|
|
|
|
|
Moge tylko powiedziec, nie oddawaj do pukalaka chyba ze masz zdrowie czekac miesiac.
Nie robilem ale podobno dobrze robi pawlik bosch service |
|
|
|
|
CYTAT jaki silnik w tej cytrynie? 2.0 HDI ...a słyszałam,że u Pukalaka cholernie dorogo... Dzięki za namiary,ale ceny też mnie interesują. |
|
|
|
|
A jakie te wtryski Delphi, Bosh ? Ja Zamawialem do 1.5 DCI na allegro regenerowane i nie polecam, pukalak mi zrobil i do tej pory auto jezdzi. Ceny u pukalaka nie pamietam ale wiem ze trzeba liczyc ponad 500 PLN za regeneracje jednego wtrysku.
|
|
|
|
|
brat płacił 500zl za 1 wtrysk plus montaż i demontaż za 2 wtryski 150zl,a co ci się dzieje w tym 2.0 hdi ze masz wtryski do roboty?
|
|
|
|
|
Macie na Mostowej profesjonalny punkt regenerujący wtryskiwacze, dysponujący nowoczesnym parkiem maszynowym, posiadającym autoryzację Boscha. A Wy tutaj o jakichś pukalakach na taborach dyskutujecie
|
|
|
|
|
jasne i cena x 2 niż gdziekolwiek indziej
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jesteś pewien ?
150 zł brutto + części - regeneracja Jak to się ma do: CYTAT brat płacił 500zl za 1 wtrysk plus montaż i demontaż za 2 wtryski 150z Ceny u pukalaka nie pamietam ale wiem ze trzeba liczyc ponad 500 PLN za regeneracje jednego wtrysku. ? I sprawdzania na menzurkach |
|
|
|
|
kolego kto tak sprawdza. Ja wtryski wysyłam pod lublin jest maszyna jest aprobata bosha i jest ok. Tyle że ty porównujesz bosha pewnie z vw d wtrysków z renault, jeszcze z wtryskami z toyoty wyskocz gdzie o ile się da 8 stówek sztuka
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Ale o czym Ty teraz mówisz ?
|
|
|
|
|
Podałeś cene 150 zł plus cześci. Dla jakiego wtryskiwacza zapomniałes dodać. Zapomniałes tez dodac jaki jest koszt jeżeli wtryski wystarczy tylko wyczyścić. Napisałeś że 500 to dużo ale to już cena z częściami więc dałeś złe porównanie
|
|
|
|
CYTAT - regeneracja wtryskiwaczy common rail bosch i delphi - 150 zł (brutto) + części - czyszczenie termiczno-chemiczne, testowanie wtryskiwaczy common rail denso i siemens - 100 zł (brutto) - sprawdzenie wtryskiwaczy common rail bosch i delphi (weryfikacja na mikroskopach cyfrowych) - 50 zł (brutto) |
|
|
|
|
No tylko dalej nie wiadomo czy owe 500 to dużo bo nie wiemy ile częsci. Ja za sprawdzenie z testem w maszynie płaciłem po 30 z wysyłką. Na tanim wtrysku bosha dużej różnicy nie będzie
|
|
|
|
hehe przecież brat robił własnie na mostowej tylko auto Szwedo mu to wymontował bo na mostowej nie chcieli
|
|
|
|
|
Do 2.0 HDI wtrysków nikt u nas nie zregeneruje, jak już to u nas może ktoś sprawdzi i wyczyści. Regeneracji wtrysków do 2.0 HDI w Polsce może podjąć się dosłownie kilka firm, i to od bardzo nie dawna. Ta C5 który rocznik?
|
|
|
|
|
CYTAT Bosh ? Tak,Bosh. CYTAT Ta C5 który rocznik? 2001 |
|
|
|
|
No to jak masz Bosha to masz fuksa
Na posaniu serwis Bosha, ostatnimi czasy się w regeneracji specjalizuje, podobno z dobrym skutkiem - kolega z klubu peżota do nich wysyłał z innego miasta nawet i był zadowolony. |
|