|
|
|
witam, czy ktoś z was wie gdzie można w Stalowej zlecić zrobienie fotoksiążki ? wiem że istnieje taka możliwość poprzez rossmanna ale wolałabym coś bardziej profesjonalnego. chodzi mi o prezent z okazji roczka dziecka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja korzystałam z oferty zakupionej na grouponie, dużo taniej. Poniżej link do strony z ofertą firmy colorland.pl
http://www.group(...)32360778 Wszytsko bardzo szybko i profesjonalnie. POnadto Emik też świadczy tego tpu usługi |
|
Dołączył: 18 Cze 2010r. Skąd: Lublin/Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Polecam również Colorland, chociaż mocno zastanawiałbym się nad atrakcyjnością oferty z Groupona;)
|
|
|
|
|
Ja robialam fotoksiazke ze slubu w Nisku w firmie bodjaze Braw kolo Urzedu Skarbowego i jestem bardzo zadowolona.
|
|
|
|
|
Pixbook.pl bardziej profesjonalne najlepszefoto.pl
|
|
|
|
|
dziękuję za podpowiedz
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
nie rób przypadkiem w 'z.foto.pl' nie dość ,ze czekałam ponad miesiąc to jakość pozostawia wiele do życzenia..
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
dzieki za przestroge wybiore się do Niska i spróbuje zrobić to na miejscu
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
http://www.sweetdeal.pl/deal/Rzeszow/fotograficznewspomnieniawjednejksiazcenajwyzszajakosci-3-1 zobacz sobie, znalazłam przez przypadek
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
A ja robilam przez photobox.pl
|
|
|
|
|
CYTAT Polecam również Colorland, chociaż mocno zastanawiałbym się nad atrakcyjnością oferty z Groupona;) Korzystałam chyba rok temu z groupona na colorland i byłam zadowolona z mojej fotoksiążki. Aczkolwiek z grouponami trzeba ostrożnie porówynać oferty, bo faktycznie czasami to w ogóle taniej nie wychodzi |
|
|
|
|
Sprawdź ofertę w Rossmanie Tam są kioski do wywoływania zdjęć i ulotki informacyjne
|
|