~~Aldona.G.... | |
|
|
O odziale dzieciecym w Stalowej Woli,nasłuchałam sie dosc myslałam ze to tylko dyrdymałay,teraz wiem ze nie.Personel jest do niczego i niekompetentny.Tylko patrza zeby cos wziac w łape,nawet jak wezmie jedna z druga to i tak nie podchodzi do tematu profesjonalnie.Przytocze tylko opinie jednej z forumowiczek w pełni sie z nia zgadzam:SZPITAL ST.WOLA TO PORAZKA, BEZNDAZIEJNI LEKARZE, CO LEKARZ TO INNA TEORIA I ODECHCIEWA SIE CHOROWAC JAK SAPIE JAKAS PIELĘGNIARKA NAD CHORYM. Nic nie moge wiecej, dodac SZOK.Magi masz racje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Adela | |
|
|
HrXsor- pielęgniarki mogą przyśpieszyć wypróżnianie, pod warunkiem ,że lekarz zaleci wykonanie lewatywy
|
|
|
|
|
|
~Adela z tego co wiem pielęgniarki mogą bardzo wiele.Pozostawiam szanownym forumowiczom opinie na ten temat.
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~Beatka | |
|
|
Drobne upominki dla lekarzy i pielęgniarek to są ŁAPÓWKI dlaczego z tym niewalczymy
|
|
|
|
|
|
Tutej nie znajdziesz ~Beatka ludzi co by z tym walczyli,jednym słowem za ciency w uszach sa.Za jakis czas sie dowiesz ze w tym miescie nie ma czegos takiego jak D/w.
Lekarze i pielęgniarki mogą czuć się bezpiecznie... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~ktoś | |
|
|
CYTAT Drobne upominki dla lekarzy i pielęgniarek to są ŁAPÓWKI dlaczego z tym niewalczymy WALCZ! - NIE DAJ! - I NIE PYSKUJ! |
|
|
~~Adela | |
|
|
mam gdzieś wasze upominki ,stać mnie na kawę i czekoladę i proszę nie do mnie z takimi prezentami.
|
|
|
|
|
|
Mniemam ze wolisz kase~Adela,masz racje czasy ciezkie kryzys a kasa to zawsze kasa.
|
~~Alek | |
|
|
CYTAT Mniemam ze wolisz kase~Adela,masz racje czasy ciezkie kryzys a kasa to zawsze kasa. Reiker, czy jak Ci tam - miałeś zniknąć z tego forum z twoimi beznadziejnymi odzywkami. Wszędzie pełno twoich pustych postów i jak możesz przeczytać, niechęć do Ciebie, może nie jako do osoby, ale Twoich wypowiedzi jest powszechna. Zrób sobie urlop, lub raczej sprawdź gdzie indziej, czy Cię tam nie ma. |
|
|
|
|
|
Alek - "nie ma takiej mozliwosci." Tu mi sie podoba i uszlachetniam sie powoli.Przykro mi,ale nie jestem w stanie spełniać twoich oczekiwań.Ale pozdrawiam.
|
|
|
|
Jestem pielęgniarką,dostałam dzisiaj czekoladę prosto z Tesco za całe jeden złotych,wzięłam a teraz boję się CBA.
|
|
~~Adela | |
|
|
Reiker- obrażasz mnie , nie biorę od ludzi pieniędzy z prostego powodu ,bo za co niby mają mi dawać. A czekaladę kupię sobie , taką jaką lubię... Jestem szczęśliwym człowiekiem.
|
|
|
~~Mariola | |
|
|
Wiele osób tłumaczy się,że skoro nie biorą,to nie muszą o tym trąbić.Też nie biorę wszystkiego na poważnie."Winny się zawsze tłumaczy".Pozdrawiam Adela
|
|
|
|
|
|
~Adela bez urazy znam takie powiedzenie:Trening i wiara uczyni cara.Jak reagujesz,gdy widzisz lekarza z plakietką„Nie biorę” Napisz.?
|