|
|
|
szukam kogoś kto może przełożyć mi silnik w samochodzie chodzi mi o czas oczekiwania i cenę
beza |
|
|
|
|
beza |
|
|
|
|
To może dopisz czy chcesz kogoś kto wywali przez maskę silnik, przykręci nowy i powodzenia w życiu. Czy też wymiana rozrządu, kółka faz o ile jest, olej, filtry, świece przewody, sprzęgło czyli taka podstawa w tych silnikach. Podzwoń i popytaj
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Ja kiedyś wymieniałem silnik w Impresji w Przemyślu, czekałem 2 dni i w cenie miałem wymieniony rozrząd, wszystkie płyny i oleje i sprzęgło. Zapłaciłem 800zł za silnik 1.6 CNZ, było to jakieś 2-3 lata temu. http://www.impresja.auto.pl/ Przez cały okres użytkowania nie miałem problemów
|
|
|
|
|
Byl taki mechanik prze..uj z kamienia.
Taki handlarz we Francji kupił reno megan z zatartym silnikiem i kupił silnik. Potem przywiózł tego mechanika z polski do fr, koleś rano zaczął demontować zatarty silnik, w południe wstawił nowy, wieczorem mechanik i handlarz ta meganka pojechali do polski. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
a może coś więcej o tym czarodzieju telefon albo adres
beza |
|
|
|
|
Nazywa się David Copperfield.... ale telefon ciężko będzie zdobyć
|
|
|
|
|
Gajowy nieładnie Najważniejszy jest czas oczekiwania i cena niewiadomo tylko jaki silnik i jaki zakres prac.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Gajowy nieładnie Najważniejszy jest czas oczekiwania i cena niewiadomo tylko jaki silnik i jaki zakres prac. Najważniejsza to raczej dobrze zrobiona robota, a reszta jest do dogadania. Dawid C. z Kamienia zwany prze..ujem, pracował pod presją, bo mógł autobusem do Polski wracać, a to już dodatkowe koszta. |
|
|
|
|
auto craft stalowa wola 660 087 494 ul mireckiego 17 w ciagu jednego dnia ogarna temat a cena idzie sie dogadac
|
|