|
|
|
Co sądzicie o pracy w tej firmie, jakie zarobki na poszczególnych stanowiskach?Ile zarabia sie na utrzymaniu ruchu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nowi prawocnicy po przejsciu okresu próbnego zarabiają przynajmniej na obróbce mechanicznej ~1900 zł na rękę
|
|
Dołączył: 13 Lut 2015r. Skąd: Łęczycochowice Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
1900 to chyba na za dwa miesiące
|
|
|
|
|
no na półtora
|
|
|
|
|
pakownia przez pierwsze miesiace cale 1300...
pokaz mi niemca ktory robi przy felgach za 300 euro... |
|
|
|
|
W utrzymaniu ruchu jest ok. Kierownik jest za pracownikiem przynajmniej w zakładzie 2 a praca jak to praca raz jest jej więcej raz mniej. O zarobki to pytaj na rozmowie i nie sugeruj się tym co inni piszą. Nie wiem jak jest w zakładzie 1. Może popytaj wśród znajomych może ktoś tam pracuje.
|
|
|
|
|
Na początek 1350 na rękę i zapomnij że Ci ktoś da tam więcej niech nie piszą Ci tu ludzie głupoty tylko mnie zastanawia kto to pisze, mój kolega już robi 3 lata za takie gówno i ostatnia podwyżka UWAGA UWAGA 19 zł brutto tak ponoć firma miała maksymalne zyski, ale pracownikom powiedzieli że kryzys itp
|
|
|
|
|
http://manager.inwestycje.pl/obligacje/UNIWHEELS-wykupuje-przed-czasem-5-letnie-obligacje;241505;0.html
http://www.bizne(...)63866951 ale tu jest dobre - zacytuje-,,Wskaźnik wydatków pracowniczych zmniejszył się o 1,1% dzięki optymalizacji kosztowej i wydajnościowej.'' |
|
|
|
|
CYTAT Na początek 1350 na rękę i zapomnij że Ci ktoś da tam więcej niech nie piszą Ci tu ludzie głupoty tylko mnie zastanawia kto to pisze, mój kolega już robi 3 lata za takie gówno i ostatnia podwyżka UWAGA UWAGA 19 zł brutto tak ponoć firma miała maksymalne zyski, ale pracownikom powiedzieli że kryzys itp pewno liczy wypłatę tak jak górnik... może ten kolega zsumuje sobie wypłaty z ostatnich 12 miesięcy do banku , podzieli to przez 12-cie i wyjdzie mu wtedy... ile zarabia naprawdę. Górnicy taż pokazywali kwity na 2 tyś. zapominając o dodatkach ,13-tkach , 14-takch i innych takich. |
|
|
|
|
Mój kolega pracuje w tej firmie i opowiadał jak się tam pracuje. Ludzie po kilku latach pracy nie maja połowy zębów i łysieją, po czym dowiadują się o chorobie i znikają...
|
|
|
|
|
A ten twój kolega ma jeszcze zęby?
Mój kolega pracuje tam kilka lat ma wszystkie zęby. Może dlatego, że dba o zęby i siebie? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
kilku już mu brakuje, a ten twój kolega to pewnie nie pracuje na produkcji i dlatego jeszcze mu nie wypadły.
wystarczy podjechać pod brame zakładu i popatrzeć jak wychodza ludzie z pracy... wyglądaja jakby pracowali w obozie koncentracyjnym Moderowano przez: stalowem Złączono dwa posty.
|
|
|
|
|
Jak widzę wiesz lepiej. To Ci powiem. Pracuje na produkcji.
PS. nie jest to lekka praca i aluminium jest szkodliwe ale nie popadajmy w paranoje. Wypadające zęby, znikający ludzie. Myślisz czasem samodzielnie? A może to właśnie efekt samodzielnego myślenia? Już sam nie wiem co bardziej przerażające. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|