|
|
|
Witam!!
Prowadzę małą działaność gospodarczą już od kilku miesięcy i chce wziąć leasing na samochód. Orientowałem się na rynku i rzeczywiście kilka ofert dostałem. Może polecicie mi jakąś firmę, bank? zależy mi na dobrej ofercie dla młodej i małej firmy, no i szybkim czasie realizacji. Z góry dzięki! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EFL
|
|
|
|
|
IDEA LEASING,
Idzie sprawnie z niewielką wkładem własnym. Ważne też czy chcesz auto nowe czy używane. |
|
|
|
|
Jak nie chcesz płacić frycowego to tylko leasing fabryczny albo bankowy. Efl kroi klientów opłatami w trakcie trwania umowy, a nie mówiąc już o opoznieniach w spłacie, lub ewentualne reaktywacja umowy.
Omijaj Betad Leasing, Polski Leasing. Jak chcesz to na prv mogę dać Ci namiary na leasing chwalony przez moich klientów co właśnie tam leasinguja środki transportu. |
|
Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
wysłałem na pW informację
|
|
|
|
|
Biuro doradztwa Finasowego jest w Rozwadowie w rynku . Popytaj
|
|
|
|
|
Ja brałem od razu na rozpoczęcie działalności auto dostawcze w leasing-experts rok temu w Rzeszowie i jestem zadowolony. Warunki niezłe, czas też. Teraz jest chyba oddział też w Stalowej to możesz się popytać. Oni chyba tak robią, że są pośrednikiem i mają oferty z różnych firm i dobierają najlepszą – także dość korzystnie. Polski Leasing – nie polecam… bratu mojemu do tej pory odbijają się czkawką… a co do reszty to nie mam opinii bo nie korzystałem.
|
|