NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
Praca w lombardzie przy Okulickiego, Proszę o opinię
ff
Wysłany: 30 Sty 2014r. 11:35  
Witam,
czy ktoś z Państwa pracował albo słyszał coś o warunkach pracy w loombardzie przy Okulickiego (naprzeciw Hali Targowej)? Proszę o opinię.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 30 Sty 2014r. 11:35  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Sty 2014r. 12:27  
Witam co do warunków pracy mogę tylko powiedzieć co słyszałem na rozmowie, więc nie musisz się tym sugerować:

1. Pracujesz 12/24 potem dzień wolny, 7 dni w tygodniu. Czyli 180/192 godziny w miesiącu.
2. Stawka coś koło 1300 zł, okres próbny do 500 zł premii, a po próbnym chyba jeśli się nie mylę do 800zł. Ciekawe tylko na jakich warunkach ta premia bo myślę, że jak w większości firm czcze gadanie a premia to bajka.
3. Co do warunków pracy myślę, że jak to w lombardzie raczej męczarni nie ma choć nie wiem jak szefostwo. Do twoich obowiązków należy wycena przedmiotów ale tego nauczysz się pewnie na kursie który jest we Wrocławiu i sponsoruje go całe szczęście twój przyszły pracodawca. Jedyny minus to odpowiedzialność materialna coś zginie zostanie skradzione odpowiadasz za to ty jako pracownik swoimi pieniędzmi. Jeśli podsunęli by mi kwit do podpisania od odpowiedzialności materialnej ja bym nie podpisał ale to już indywidualna sprawa i podejście do tematu.

Podsumowując jak dla mnie system pracy 12/24h 7 dni w tyg za taką kasę jest czystym wykorzystywaniem ludzi ale niestety takie czasy, i tak przyszło nam żyć.

pozdrawiam powodzenia

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »