|
|
|
Chciałam zaczerpnąć opini o kebabie u polaka. Miedzy innymi ciekawi mnie :
- czy można najeść się za przyzwoitą cenę? - Czas oczekiwania ( bo konkurecja podaje kosmiczny czas, spotkałam się nawet z 2 h) - i przede wszystkim czy kurczak to kurczak a wołowina to wołowina? Chciałabym zrobić w niedziele przyjęcie i nie mam zbyt dużo czasu na próbowanie oraz testowanie i zbyt dużo funduszy |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rzadko jadam fast foody i nawet nie wiedziałam,że są jakieś "od Polaka".
Gdzie jest ta knajpka? |
|
|
|
|
na popiełuszki po drugiej stronie Rustici
|
|
|
|
|
koło sklepu spożywczego (wchodzi się schodkami) w miejscu gdzie był salon fryzjerki chyba Cameleon ..
|
|
|
|
|
Robisz przyjecie i chcesz dac gosciom kebaby? To na pewno bedzie wypasione PRZYJĘCIE
Moze sproboj sama zrobic kebaby albo tortille? O wiele lepsze niz takie barowe i przynajmniej wiadomo co w nie ladujesz Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Znajomi z pracy raz zamówili kebaba u Polaka i powiedzieli że pierwszy i ostatni raz , nie byli zachwyceni.
|
|
|
|
|
Witam jesli mogę doradzic mialam okazję kupować tam kebaba. Duży 15 zl a wyglada jak jakiś liliput są naprawdę malutkie. Nie chce myslec jak maly wygląda nawet, najeść się nie najesz malo doprawiony. Polecam pozostale kebaby w mieście.
|
|
|
|
|
Fredii a dlaczego nie smakował. Tak chce zamowic kebaby bo nie mam czasu na przyżadzenie ich sama. Małe czyli nie najem się?
|
|
|
|
|
Potwierdzam co pisze amada24, wielkością nie grzeszy, mozna zjeść 2 zeby było to samo co duży od konkurencji. Poza tym jeszcze trochę wody w sanie upłynie zanim naruszy sie robic je dobrze. A 3 ważnym aspektem jest cena, dużo wyższa ńiz w kebabach u "faraonów"
|
|
|
|
|
Aż się z ciekawości dzisiaj tam wybiorę
|
|
|
|
|
CYTAT Fredii a dlaczego nie smakował. Tak chce zamowic kebaby bo nie mam czasu na przyżadzenie ich sama. Małe czyli nie najem się? Chodziło głównie o smak, o wielkości nie pamiętam żeby coś mówili. |
|
|
|
|
Może postawili na jakość a nie na wielkość kebabba. Dzisiaj dzwoniłam i mają dość dużo zamówień dlatego podejrzewam że wasze opinie są złośliwe na temat tego kebaba. Sama jutro sprawdze wielkość i smak i napisze swoją opinie
|
|
|
|
|
Czyli pracujesz czy po prostu jestes współ lub właścicielem?
Na tym forum jestes znana z reklamy swojego zakładu ale numer zwał sie Cleopatra tam gdzie teraz jest kebab.., najpierw pytałas gdzie można go szybko umeblować a potem co chwila leciała reklama.. Teraz koniecznie kebab od polaka... Ale ok. Dzwonisz: dzień dobry, pochwalony czy macie duże kebaby bo na internecie mówią że nie ;) I słyszysz: małe ale jare i mamy dużo zamówień Masakra "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
lipa totalna. wole dać zarobić turkom. mały i nie dobry i jeszcze ta cena. porazka. nie polecam
|
|
|
|
|
Jacku,Ty jako moderator tego forum nie powinieneś być stronniczy i tego typu uwagi w kierunku anusia19104 są chyba lekko nie na miejscu.
|
|
|
|
|
CYTAT Chciałam zaczerpnąć opini o kebabie u polaka. (...) Chciałabym zrobić w niedziele przyjęcie (...) A co później? Jakieś wystawne wesele z żarciem z McDonald'sa... |
|
|
|
|
potwierdzam poprzednikow, zamowilem go raz i o raz za duzo. duzy za 15zl byl mniejszy niz maly u konkurencji, nie polecam. wlasciciel myslal ze zarobi na nazwie myslac ze kazdy bedzie wolal zjesc kebaba od "polaka" niz dac zarobic turasowi, jednak w kewesti kebabow wlasciciel polaka jeszcze sie musi od turkow wiele nauczyc
|
|
|
|
|
Pearl ja tego kebab nie jadłem i nie mam zamniaru. Widze tylko że w lokalu który miała założycielka tematu jest teraz kebab i ewidentnie broni lokalu o który pyta. Masz racje przy poprzednich tematach moderatorzy powinni byli dawać ostrzeżenia i teraz poleciałby ban. Temat blokujemy
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|