|
|
|
Czy ktoś z Was miał spotkał się z takim tworem jak " karta apteczna PZU" ? I czy może wie ktoś gdzie ją zrealizować w Stalowej Woli. W związku z pobytem w szpitalu dostałam takie cudo i ni jak nie wiem jak to zrealizować. Z informacji zawartych na stornach PZU nic nie mogę się dowiedzieć, w naszych aptekach też nic nie wiedzą. Z góry dzięki za pomoc - pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://www.pzu.pl/produkty/dodatkowe-grupowe-ubezpieczenie-z-karta-apteczna
napewno są jakies 3 w Stalowej Woli |
|
|
|
|
W piśmie, które otrzymałaś przy karcie powinna być instrukcja. Należy zadzwonić na infolinię /podany tel/ PZU i aktywować kartę. Następnie można nią płacić za wszystko do wyczerpania limitu.
Apteki - Kwiatkowskiego - przy ambulatorium, Staszica 4 przy szpitalu, Narutowicza 1, Poniatowskiego 80, Rozwadowska 4. Karty aktywowanej nie można zgubić gdyż od tego momentu jest na okaziciela. |
|
|
|
|
Należy aktywować kartę dzwoniąc na infolinię PZU a póżniej robić zakupy leków aż do wyczerpania limitów np. 300zł.Ja miałem 2 razy taką kartę i się przydała robiąc zakupy leków w aptece przy szpitalu.Po aktywacji kupować może kto chce bo niema PIN.
|
|
|
|
|
Dziękuje za pomoc.
|
|
|
|
|
A jak juz sie zgubi taka aktywowana karte to gdzie to zglosic????
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Tam gdzie aktywowałes na infolinii PZU chyba że ktoś już ją ogołocił, po aktywacji każdy może z niej korzystać niema kodu PIN.
|
|
|
|
|
Miałam taką karte od PZU i była honorowana w aptekach dbam o zdrowie
|
|