|
|
|
Czy ktoś z was orientuje się w którym barze w Stalowej mogę wykupić miesięczny karnet na obiady i ile kosztuje???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W Kaprysie,ale ceny Ci nie podam bo nigdy nie kupowałam i nie wiem.
|
|
|
|
|
swego czasu były w barze Ravioli w kaprysie również zależy gdzie masz po drodze. Co do cen nie ma co strzelać trzeba iść i zapytać bo zależy co chcesz jadać itd. Ceny zresztą też w miejscu nie stoją.
|
|
|
|
|
Ravioli jest tanszy i moim zdaniem smaczniejszy niz kaprys. Wieje mocno PRLowskim wyglądem, jesli chodzi o wnętrze, ale jedzenie jest przygotowywane na bieżąco i są kolejki, szczegolnie jak huta tam ruszy. Jedzenie smaczne i typowo domowe. Bedac w okolicach świat tam na obiedzie, bardzo duzo zamowien Panie przyjmowaly na pierogi i uszka - to chyba swiadczy o tym ze jest tam smacznie Z obserwacji - przychodzą przeróżne grupy wiekowe: od uczniów po emerytów.
|
|
|
|
|
CYTAT (...)ale jedzenie jest przygotowywane na bieżąco(...) Chyba nie chcesz powiedziec,że w Kaprysie tak nie jest,bo tak to można wywnioskować z Twojej wypowiedzi. |
|
|
|
|
nic takiego nie powiedzialam. moja opinia była wyłącznie na temat ravioli. Proszę nie łapać mnie za słówka
bardziej chodziło mi o to, ze wnętrze ravioli moze mylić i być kojarzone jako miejsce o którym sam Bóg zapomniał w tym kontekscie była informacja, że jedzenie jest świeże i robione na bieżąco. |
|