|
|
|
"Nowa firma szuka pracowników! Dodaj do teczki 10 Luty 2014r. Nowo powstała firma, która właśnie wchodzi na polski rynek szuka osób do pracy. W samych Niemczech zatrudniamy ponad 100 tys. osób ! Teraz czas kiedy wchodzimy właśnie na polski rynek ! Uwaga szukamy osób chętnych do pracy jako: kierowca, magazynier, sprzątaczka oraz kasjer/kasjerka, ochrona ( emeryci i renciści ). Z racji wielu pytań rekrutacje prowadzimy na podstawie wypełnionego formularza, który znajduję się tutaj - http://goo.gl/0uGB8k Wypełniony proszę wysłać na nasz mail. www.bleshentraum.jimdo.com . Tel po 19. Kontakt: - 724013199 - patrycjafejkiel44457_(at)_o2.pl - www.bleshentraum.jimdo.com "[/i][i] Ostatnio dodane w ogłoszeniach! Proszę o nie ściąganie, nie podawanie numeru telefonu ! to zwykła ściema ! dlaczego to ogłoszenie to oszustwo ? 1. Aby pobrać formularz trzeba podać nuemer telefonu na stronie niby antyspam, a strona znana jako przychodzące PŁATNE reklamy na telefon w formie SMS !!! około 7zł za 1 sms ! 2. E-mail to o2.pl czyli darmowy e-mail. Czy firmę któa zatrudnia 100tyś osó w niemczech nie stać na firmowego maila ??? 3. http://pl.jimdo.com to również strona do zakładania darmowych domen internetowych ! oczywiście firmy nie stać na firmową stronę. 4. Wyszukałem w google ten adres e-mail i znalazłem, tym razem na forum miejscowości Ząbki koło warszawy ! Doładuj swoje konto w tel za darmo ! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * DOŁADUJ ZA FREE Witam, każdy z nas już chyba widział darmowe doładowania jakie krążą po sieci. Jedni mówią, że one działają, drudzy nie. Ja osobiście spróbowałam i dostałam pieniążki na konto. Proponuję i Wam byście spróbowali to nic nie kosztuje a każde 25 czy 30 zł się przyda ;). http://doladujfree.5x.pl/ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Autor: c44457c patrycjafejkiel44457_(at)_o2.pl Czyli ktoś chce tu zarobić na naiwnych ludziach ! Proszę adminów o szybkie usunięcie tych pseudo ogłoszeń ! Ja dobrze wiem o tym że wpisanie numeru telefonu i zaakceptowanie ich regulaminu powoduje przychodzenie płatnychy sms reklamowych ! Wiele osób o tym nie ma pojęcia ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tak czytałem to ogłoszenie zostało usunięte i zgłoszone do administracji
|
|
|
|
|
CYTAT www.bleshentraum.jimdo.com . Tel po 19. Kontakt: - 724013199 - patrycjafejkiel44457_(at)_o2.pl - www.bleshentraum.jimdo.com "[/i][i] * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Autor: c44457c patrycjafejkiel44457_(at)_o2.pl Czyli ktoś chce tu zarobić na naiwnych ludziach ! Sam ten adres nie zachęca aby odbierać ich poważnie, strona internetowa powstała jak by z budżetu rozbitej świnki. Ogłoszenie pojawiło się na lokalnych portalach wielu miast. |
|
|
|
|
Widziałam to ogłoszenie od razu wydało mi się dziwne (szczególnie e-mail) a jeszcze jak weszłam tak z ciekawości na stronę www to tylko się utwierdziłam w tym, że to ściema. A tak swoją drogą ciekawe ile jeszcze takich różnych ogłoszeń jest zamieszczonych na necie
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|