|
|
|
CYTAT no dokladnie jak piszesz ale wlasnie przez to ze brak zaufania nikt nie inwestuje tylko wyjezdza do zera auto bo i tak czy siak weznie te same pienmiadze a ja nie nawidze jezdzic autem z mysla ze moze sie uda dojechac tylko ma byc wszystko sprawne zawsze Zgoda, tylko jak sprzedać samochód za 6 tyś kiedy podobne są w cenie 4 tyś. ? Ty zapewnisz,że serwisowałeś na bieżąco ale gwarancji nie dasz,że samochód jest bez wkładu na najbliższe miesiące |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT no dokladnie jak piszesz ale wlasnie przez to ze brak zaufania nikt nie inwestuje tylko wyjezdza do zera auto bo i tak czy siak weznie te same pienmiadze a ja nie nawidze jezdzic autem z mysla ze moze sie uda dojechac tylko ma byc wszystko sprawne zawsze Zgoda, tylko jak sprzedać samochód za 6 tyś kiedy podobne są w cenie 4 tyś. ? Ty zapewnisz,że serwisowałeś na bieżąco ale gwarancji nie dasz,że samochód jest bez wkładu na najbliższe miesiące czasami tu bywam |
|
|
|
|
Wiedziałem ze was zaciekawi Fiat Panda hehe żona taki chciała;) Dla mnie to szmelc więc nie kupiłem.Ja o swoją bunie dbam, wymieniam wszystko na czas !
|
|
|
|
|
CYTAT Wiedziałem ze was zaciekawi Fiat Panda hehe żona taki chciała;) Dla mnie to szmelc więc nie kupiłem.Ja o swoją bunie dbam, wymieniam wszystko na czas ! a ja uwazam ze panda to calkiem niezle autko ale to moje spostrzezenie mimo ze sam takiego bym nie nabyl bo za male dla mnie
czasami tu bywam |
|
|
|
|
Kupujac auto to teraz jest to loteria.
Albo Ci sie uda albo i nie. Nigdzie nie masz gwarancji ze w aucie jakies usterki sa przy sprzedazy. Ja mam swoje mondeo , serwisuje w ASO, ale co usterke znajda to nie mowia mi ze trzeba wymienic, tylko ze taka sie ukazala. Ale przewaznie to ja wczesniej usterke znajduje i ja sam z ta usterka jade do nich Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Kolego w tej kasie polecam toyotke. Miesiac temu sprzedalem swoja avensis 2.0 benzyna automat 2000r za 6tys. Przebieg 402tys km, od salonu byla u nas w rodzinie i nawet przez godzine nie stala zepsuta. Oczywiscie regularny serwis to podstawa, tylko debile jezdza do czasu az cos sie samo wysypie i dopiero wtedy leca na serwis. Mam naprawde mile wspomnienia, w kazdej chwili moglem w nia wsiac i walnac dowolnie dluga trase bez stresu ze cos sie posypie. Teraz tez kupilem avke ale 2010 takze jeszcze w 2013 byla na gwarancji. Przed zakupem pojechalem do serwisu toyoty i zaplacilem 230zeta za pelne sprawdzenie, samochod igielka Jak samochod nie bedzie jakis wybitnie stary mozesz probowac sprawdzic go po VINnie w aso albo u kogos znajomego kto pracuje w aso i ma dostep do bazy danych. Czasami trafiaja sie ludzie ktorzy wola serwisiwac w aso niz u "pana henia" i wtedy praktycznie masz cala historie auta do ostatniego serwisu
|
|