|
|
|
Nie pitolcie mi tutaj, bo nowelizacja ustawy zostałą wniesiona do sejmu 6 stycznia i doręczona posłom tego samego dnia, a przegłosowana 23.01.
Jakbys kubus mial ciut wyższy iloraz inteligencji to byś tak nie przyjmował wszystkiego co ci PIS-owscy guru wtłaczają do głowy. Ucz sie myslec samodzielnie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marek370, nie irytuj się, bądź wyrozumiały. kubus28 przy swoim nicku umieścił swój iloraz inteligencji, tak żeby nie było żadnych watpliwości
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Marek370, nie irytuj się, bądź wyrozumiały. kubus28 przy swoim nicku umieścił swój iloraz inteligencji, tak żeby nie było żadnych watpliwości Mylisz się Andrzejku ! Te 28 oznacza mój rozmiar przyrodzenia. Jak chcesz to sprawdzić organoleptycznie to zapraszam na p.w. Przygotuj sobie jakieś poduszki ,żeby Cie kolana nie bolały. Ze swojej strony ( wiedząc ,że lubisz chłopców o włosach koloru rudego - a takowych nie posiadam) , zobowiązuję się do do zakupienia ryżej peruki . Tak żeby było ciekawiej przyjdźcie z Markiem , będzie zajefajnie . |
|
|
|
|
kubus28, no to pojechałeś. Mało inteligentny a dodatkowo pedał Teraz kierując się zasadą "krowa, która dużo ryczy mało mleka daje" wiemy, że twój ptaszek jest rozmiarów mikro. Masz dużo wspólnego z Hofmanem. Pokazujecie sobie na prywatnych spotkaniach?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Jestem zawiedziony, myślałem, że IQ kubusia to przynajmniej 28.
A tu rozmiar przyrodzenia przewyższa IQ i to sporo, sądząc po ostatnim poście.. |
|
|
|
|
Marek aleś ty głupi zazdrość cię zżera nieudaczniku jeden było sie uczyć i pracować w lasach a nie zazdrościć teraz. Zazdroś do was przemawia i tyle zyciowi nieudacznicy
|
|
|
|
|
Haha, sądząc po twojej wulgarnej wypowiedzi to ty jakiś szkół nie skończyłeś
na mój nos to tylko zawodówa |
|
|
|
|
powiedzenie komuś prosto w oczy że jest głupi to nie wulgaryzm tylko odwagaMareczku. Tak jestem po zawodówce a ty co prof. jaki?
|
|
|
|
|
No to gratulacje z powodu ukonczenia szkoły i tej ponadprzeciętnej odwagi, której tak dużo tu okazujesz
a w temacie lasów dałbyś radę coś powiedzieć? Czy tak potrafisz wpaść i odwage pokazać tylko |
|
|
|
|
Andrzejku tam mi pojechałeś po rajtach ,że nie mogłem spać w nocy . Muszę na trochę zniknąć z forum ,żeby dojść do siebie psychicznie. Widocznie mylnie Cię oceniłem , byłem przekonany ,że marzysz o robieniu laski jakiemuś rudemu chłopcu. Sorry , to się już więcej nie powtórzy.
|
|
|
|
|
czytając ostatnie wpisy wiele się dowiedziałem w sprawie referendum.... tak trzymać Panowie! Wspaniały poziom......
|
|