|
|
|
Witam. Poszukuje miejsca gdzie mozna wyczyscic tapicerke samochodowa, lacznie z posufitka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Myjnia na Sierpnia. Trzeba się umówić i odstawić auto na dużą część dnia. Efekt bardzo dobry. Ja mam jasną tapicerkę więc przynajmniej raz w roku korzystam
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Łukasz z myjni w budynku polmozbytu. Gorąco polecam, sensowne ceny i dobra jakośc prania
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Interesuje mnie cena za usługę??? i czemu tak długo się schodzi z tym czyszczeniem??
|
|
|
|
|
http://www.detailer.pl/blog/2013/04/pranie-tapicerki-samochodowej-opis-procesu-i-kilka-wskazowek/
wiadomo że większość zakładów robi masowo i nie mają czasu na takie "zabiegi" |
|
|
|
|
Cena na sierpnia to chyba 60 zł jak masz 9 wlepek. Nie wiem ile bez tych naklejek. Ja tam myje auto w ciągu roku więc naklejki mam. Długo dlatego że to taka robota, to nie odkurzanie i nabłyszczanie plakiem. Trochę to autko musi tez podeschnąć. Efekt jest taki jak był autko nowe z salonu odebrał
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Auto-myjnia ul.Okulickiego 129a-w garażach za Aldikiem,polecam.Autko oddaje rano i na wieczór mam gotowe.
|
|
|
|
|
Pewnie piorą krcherem,a jak suszą tapicerkę zimą ???
|
|
|
|
|
nie wiem czym czyszczą i suszą ale zawsze jestem zadowolona.
dodam,iż ja korzystam zazwyczaj wiosną lub latem. |
|
|
|
|
vomo, zawsze piorę w ciepłe dni (lato). To nie jest tak mokre, że cieknie ale jest wilgotne. Nie ważna jest dla mnie użyta "technologia". Dla mnie liczy się efekt. A ten jest rewelacyjny
|
|
|
|
sam zajmuje sie praniem tapicerki samochodowej i nie polecam robic tego w zimie najlepsze lato gdzie autko odparowuje cala wilgoc a w zimie pozostaje albo bardzo cieple pomieszczenie albo kabina lakiernicza i suszenie tam auta co nie jest tanie
czasami tu bywam |
|
|
|
|
w myjni na Sierpnia pranie tapicerki + mycie z zewnątrz 140zł bez nalepek;p
dowiadywałam się wczoraj;) wypróbuje to napiszę opinię |
|
|
|
|
Jeżeli komuś nie chce się ruszać z domu to polecam ta firmę za wypranie tapicerki na miejscu u klienta biorą 100zł do usługi nie mam zastrzeżeń tel: 603195349
|
|
|
|
|
kilku moich znajomych którzy mają firmy transportowe oraz ci handlujący autami polecili mi gościa który czyści auta juz kilka dobrych lat OSOBOWE,CIĘŻAROWE jestem zadowolony to mało powiedziane- autko czyściutkie,pachnące i wymyte z zewnątrz,cena tez OK Raz czyściłem w STW -auto miało zacieki i śmierdziało chemikaliami a tu solidnie,a jeśli nie masz jak to przyjedzie i wypierze na miejscu NUMER tel
722-272-260 |
|
|
|
|
CYTAT Efekt jest taki jak był autko nowe z salonu odebrał Az sam sie skusze na czyszczenie swojego i zobacze czy nowka ze salonu wyszla Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Za radą Andrzejka skorzystałem z czyszczenia autka na 1-go sierpnia. Powiem szczerze że efekt był powalający (biorąc pod uwagę że 1,5 miesiąca miałem remont i autkiem woziłem wszystko). Samochód odstawiłem z rana a po południu było gotowe. W cenie było czyszczenie wnętrza, mycie z zewnątrz, nawet aluski zostały doprowadzone do ekstra stanu Polecam, chłopaki odwalili dobrą robotę.
|
|
|
|
|
Polecam Pana Wojtka https://www.facebook.com/AutoparaExpres. Czyścił mi tapicerkę w dwóch samochodach i oba wyglądają teraz jak nowe. Efekty jego prac można zobaczyć na jego profilu na FB. Goroąco polecam
|
|