|
|
|
Witam
kończy nam sie chyba zima, szykuje się więc do kupna nowych opon letnich możecie polecić jakiś serwis w stalowej w którym tanio kupię opony? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ostatnie dwa komplety kupilem przez internet - cena pozytywnie mnie zaskoczyla, bo jest zdecydowanie taniej niz w serwisach, czy chocby tesco które też bawiło się w sprzedaż opon. mój przykład - dębica frigo 2 195/65/15 w tesco po 210, ja kupiłem po 170..
jeśli mogę polecić jakiś sklep to ostatnio zaopatrywałem się w oponowo24.pl oprocz duzo tańszej ceny oferuja rownież przesyłkę gratis, czego chciec wiecej takze ja ze swojej strony polecam zakupy w necie pozdro |
|
|
|
|
Zapytaj w wulkanizacji za aldikiem, nazywa się to bodajże prohantra. Kupowałem tam kiedyś opony i mogę polecić. Cena podobna do internetowej, a do tego montaż gratis, więc w sumie wyszło taniej niż zamawiając przez internet.
|
|
|
|
|
opony.com oponeo.com
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Cena podobna do internetowej, a do tego montaż gratis, więc w sumie wyszło taniej niż zamawiając przez internet. Ta ? Montaż czego ? Opony na koło ? A koło kto zamontuje - czyt. dokręci ? |
|
|
|
|
CYTAT Witam kończy nam sie chyba zima, szykuje się więc do kupna nowych opon letnich możecie polecić jakiś serwis w stalowej w którym tanio kupię opony? Popatrz na oponeo.pl Wybierasz opone jaka chcesz w jakiej cenie i masz tez opinie o tej oponie przez ich uzytkownikow. Sam ostatnio kupowalem i placilem tylko za opony dowoz byl gratis. A jak szukasz uzywek to pojezdzij po wulkanizatorach oni tez maja uzywki za pol darmo. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT Zapytaj w wulkanizacji za aldikiem, nazywa się to bodajże prohantra. Kupowałem tam kiedyś opony i mogę polecić. Cena podobna do internetowej, a do tego montaż gratis, więc w sumie wyszło taniej niż zamawiając przez internet. Oni zamawiaja na oponeo i montuja po doliczeniu swojej marzy. Oczywiscie jak powiedza pewnie cene i im powiesz ze w necie taniej to zaczna sie wykrecac ze te z neta to niepewne A sami na tej zasadzie dzialaja. |
|