|
|
|
Witam, czy ktoś usuwał chirurgicznie ósemki u T. Cubery? Czy dobrze wyrywa? Niestety muszę chirurgicznie usunąć ósemkę dolną, urosła w poziomie. Wiem, że czas po usunięciu dolnych ósemek jest nieprzyjemny (ból, opuchlizna), ale przydałoby się zrobić to dobrze. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie znam pana Cubery, ale sam miałem usuwaną chirurgicznie ósemkę w gabinecie panów Musialik/Lorkowski i poszło im to bardzo sprawnie. W trakcie nic nie czuć, bo miałem znieczulenie, potem - owszem, trochę bolało, ale do wytrzymania. A Musialika i Lorkowskiego polecam.
|
|
Dołączył: 21 Marz 2013r. Skąd: Stalowa wola/ Rzeszó Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Witam , ja miałam usuwaną ósemkę i byłam u P. Cubery. Bardzo miły i sympatyczny z chęcią bym wróciła jeszcze raz gdybym musiała pozdr. i powodzonka życzę
|
|
|
|
|
Czy ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenia z usuwaniem chirurgicznym ósemek u Pana Cubery? Ktoś mi polecał dr Blajera ale on przyjmuje w Rzeszowie.
|
|
|
|
|
Ja usuwałem dwie ósemki u Cubery i również polecam.
|
|
|
|
|
ja usuwałam osemki u Kuliga!! szybko, bezbolesnie tylko ze drogo!!!!!!
|
|
|
|
|
Ile się płaci za wyrywanie ósemek?
|
|
|
|
|
Mam pytanie gdzie przyjmuje ten Cubera? prywatnie i na NFZ?
już 4 dzień się bujam... tzn dopiero mi wychodzi;/ co 3 godz tabletka, nawet w nocy- już mnie szlag trafia... gęby szeroko otworzyć nie mogę.. a to dolna "8" i jak przeczytałam te wszystkie wątki to się dopiero cykam, już chyba wolę rodzić 2 raz |
|
|
|
|
po pierwsze po co odgrzebujesz wątek sprzed 6 lat i zaśmiecasz forum, po drugie dlaczego akurat Cubera, nie wiadomo czy on jeszcze istnieje w ogóle.Bardzo dobrze wyrywa pan na Ogrodach,ale nie pam. nazwiska
|
|
|
|
|
polecam dr kicińskiego z os ogrody
|
|
|
|
|
Persymona toś się wychyliła/wychylił...
zaśmiecanie forum to jest jak się tworzy nowy wątek na temat który już istnieje, geniuszu. Ciekawe czy taki zawsze jesteś mądry i pomocny? a dlaczego nie Cubera??.. czytałam kilka wątków i jest chirurgiem, a kogo mam wybrać? ginekologa? ... nie masz nic mądrego do powiedzenia to siedź cicho i nie nabijaj postów... Twoje polecenie godne pochwały "Bardzo dobrze wyrywa pan na Ogrodach,ale nie pam. nazwiska" |
|
|
|
|
no to moze nie zasmiecanie, a zbędne skrolowanie w dóóóół!, to raz,a dwa no to właśnie pan Kiciński, zapomnialam nazwiska, a co w tym dziwnego????jak komuś zależy to sie dowie "mądra głowo"!
|
|
|
|
|
Czy właśnie forum nie służy do tego aby się coś dowiedzieć mądra głowo???
No nic dziwnego, że zapomniałaś.. ale wtedy się nie wypowiadaj bo po co jak nie wiesz?? Zapomniałam -właśnie mi zależy na Cuberze... szkoda czasu na dyskusje z Tobą |
|
|
|
|
Dr.Wroński.
|
|
|
|
|
oj Kataryna,myśle, że będzie bolało wyrywanko)))))),a poczytaj o mozliwych powikłaniach po takim zabiegu!
|
|
|
|
|
a i podobno znieczulenie nie zawsze dziala przy takich zabiegach
|
|
|
|
|
Polecam Wrońskiego ,przyjmuje w Rozwadowie na NFZ
|
|
|
|
|
CYTAT oj Kataryna,myśle, że będzie bolało wyrywanko)))))),a poczytaj o mozliwych powikłaniach po takim zabiegu! obyś też miała taki problem ...... |
|
|
|
|
a Ty po co się wtrącasz???Człowiek chce pomóc, włazi na ten przestarzały wątek traci czas i zero wdzięczności ze strony pytającego!!!!A g...a nie odpowiedz powinna dostać!!
|
|
|
|
|
jak niby chcesz pomóc takim zachowaniem? nie właź i nie trać czasu
inni pomogą lepiej i nie będą darliy japy .... |
|
|
|
|
Persymona nie wiesz, że nikomu się źle nie życzy a pomaga się bezinteresownie?Współczuje Twojemu mężowi tak sfrustrowanej żony.Chociaż z drugiej strony szansa na to, że masz męża jest porównywalna do znalezienia przez teleskop Hubble’a człowieczka z latarką, w czarnej dziurze szukającego włącznika.Powoli wyrastasz na Nachta 2.0.A co do tematu przewodniego dyskusji usunęłam u doktora Musialika 3 z 4 ósemek i jestem zadowolona z profesjonalnego podejścia Pana doktora.Co do bólu po zabiegu u mnie po górnych ósemkach ból był znikomy.Natomiast dolna ósemka sprawiała problemy podczas resekcji, więc silny ból utrzymywał się 4 dni .Ostatnią ósemkę też usunę u doktora Musialika.Cubera z tego co pamiętam miał gabinet na Krzywej.Proszę,tu jest numer do gabinetu,ale nie wiem czy jest aktualny 15 844 41 64.
|
|
|
|
|
ja nikomu źle nie życzę,ale nikomu się też w ten sposób nie "dziekuje"za zainteresowanie!Podałam najlepszego specjalistę od wyryw.8mek w mieście i taka reakcja!!Także widzę, że bezinteresowna pomoc została brzydko odrzucona przez niejaką Katarynkę
|
|
|
|
|
„ po pierwsze po co odgrzebujesz wątek sprzed 6 lat i zaśmiecasz forum”-Pretensja do autora pytania ,że śmiała zadać pytanie na forum, które służy między innymi do takich rzeczy.
„po drugie dlaczego akurat Cubera, nie wiadomo czy on jeszcze istnieje ”-Nie udzielasz odpowiedzi na pytanie,mało tego podważasz wybór autora. „ Bardzo dobrze wyrywa pan na Ogrodach,ale nie pam. nazwiska-Autor pytania nie prosi o polecenie kogoś, tylko o informacje o w/w lekarzu. Powiedz Persymono gdzie w swojej wypowiedzi widzisz chęć pomocy dla autora pytania ? |
|
|
|
|
skoro ja gęba boli to podałam namiar na dobrego fachowca, niekoniecznie akurat tego o którego pytała, ale może lepszego!To była chęć pomocy!,ale widzę, ze nie warto sie przejmować cudzym cierpieniem!!!!
|
|
|
|
|
a, że zapomniałam nazwisko, no cóż, myslę, że na Ogrodach tabunów takich fachowców nie ma, dowiedzieć sie można,ewentualnie podziekować za pomoc i szukać dalej pana sprzed lat....
|
|