|
|
|
WItam jestem najemca mieszkania i chcialem zalozyc sobie internet. Chcialem w Stelli ale za zalozenie na siebie zaplace prawie ponad 300 zl gdzie wyszlo by mnie najtaniej ze nie potrzebna byla by zgoda wlasciciela bo jedyne co sie orientuje to jest mozliwosc ale tylko internet radiowy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT WItam jestem najemca mieszkania i chcialem zalozyc sobie internet. Chcialem w Stelli ale za zalozenie na siebie zaplace prawie ponad 300 zl gdzie wyszlo by mnie najtaniej ze nie potrzebna byla by zgoda wlasciciela bo jedyne co sie orientuje to jest mozliwosc ale tylko internet radiowy? Ogarnij się z tym pisaniem bo fatalnie się to czyta. Co do internetu: Aero2 - darmowy internet. Zamawiasz kartę za kilka czy kilkanaście złotych, do tego jakiś modemik na Allegro za ok 100zł i masz za free internet. Jedynie problem jest taki, że do ściągania obszernych rzeczy się nie nadaje, do przeglądania natomiast w zupełności wystarczy. Co do Stelli to założenie teraz jest przecież za 1,23zł - nawet ostatnio reklama była. No chyba, że innaczej to wygląda kwotowo jeżeli nie jesteś właścicielem mieszkania, albo umowę masz na jakiś nietypowy okres. Trzecia możliwość to bezprzewodowy internet od operatora komórkowego. |
|
|
|
|
Jaki masz wybór przewodowego internetu w swoim bloku - Stella, Multimedia, inne? Czy w mieszkaniu jest już instalacja do neta?
|
|
|
|
|
w bloku jest stella lecz nie interesuje mnie internet typu orange.. bo ma limity
|
|
|
|
|
skąd ci wyszło, że za podłączenie Stelli zapłacisz 300zł? czy w mieszkaniu jest ich kabel?
|
|
|
|
|
jest ale wlasciciela a zakladajac na siebie jako wynajmujacy kaucja za modem 120 aktywacjq chyba 70 zl i jeszczr za cos kaucja 120
|
|
|
|
|
Kaucja podlega zwrotowi, więc jeżeli wywiążesz się prawidłowo z umowy to powinieneń po jej zakończniu dostać zwrot tych pieniędzy, które określane są mianem kaucji.
|
|
|
|
|
tak wiem aleciezk jest dac jednego.miesiaca ponad 300 zl na internet dlategp szukam jakiejs innej oferty
|
|
|
|
|
kaucja ma to do siebie, że podlega zwrotowi. więc tak naprawdę tylko aktywacja jest nieciekawym kosztem, ale chyba musisz przeboleć te 120 zł, żeby mieć neta po kablu. jednakże w cenniku Stelli nie widzę nic o aktywacji za 120 zł (swoją drogą - jeśli tyle sobie liczą za aktywację to zdzierstwo)
|
|
|
|
|
A jest w naszej Stalowej jakis inny dostawca czy ciezko szykac czegos podobnego
|
|
|
|
|
www.google.pl i hasło internet stalowa wola