|
|
|
Witam, mam problem ponieważ nie wiem czy sie dostane do Ekonomika na technik zywienia i usług gastronomicznych , jestem słaby z angielskiego i matematyki, wiecie ile trzeba miec punktów zeby sie dostać, chce sie dostać do tej szkoły jednak w ostatnim czasie boję sie ze sie nie dostanę :( DO składania podań jest jeszcze ponad 2 miesiące a stresa mam strasznego
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
masz sporo czasu na poprawę ocen i korki z matmy i angielskiego
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Jeśli nic się nie zmieniło od kilku lat to dostawali się tam dosłownie wszyscy.. więc czacha do góry. No ale faktycznie korki się przydadzą nawet dla samego siebie bo angielski to teraz wszędzie Ci się przyda.
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
Dołączył: 27 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
"mam problem ponieważ nie wiem czy sie dostane"
"jestem słaby" "boję sie ze sie nie dostanę" "stresa mam strasznego" Zamień to na jestem dobry i dostanę się. Jak napisał ktoś przede mną jest jeszcze dużo czasu, żeby to zmienić. I im wcześniej to zrobisz tym lepiej. Bo jeśli chcesz się przestać bać to będziesz musiał to zmienić i tak za rok, albo za dziesięć lat. Zadbaj o siebie. Lubię ludzi konsekwentnych. |
|
|
|
|
Do Ekonomika na Technika Handlowca przyjęli mnie bez problemu a z gimnazjum wyszedłem z bardzo kiepskimi ocenami
:) |
|
|
|
|
Do ekonomika przyjeli mnie bez problemu mimo średnich stopni i średniego zachowania, także głowa do góry i Powodzenia
|
|
|
|
|
Dostac sie dostaniesz bo przyjmuja ogromna wiekszosc. Jesli natomiast liczysz pozniej na zlewke to zapomnij. U mnie w 1 klasie bylo ponad 30osob. Do 4 dotrwalo 12 ;]
|
|
|
|
|
Korki z angola juz są Nie ma zadnej zlewki
|
|