|
|
|
JUak długo czekaliście na realizację zamówienia mebli do kuchni?
Ile tak mniej wiecej zaplaciliście za wykonanie mebli do kuchni? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haha co za glupie pytania zadajesz
|
|
|
|
|
CYTAT jeterpeter haha co za glupie pytania zadajesz Głupią to Ty dajesz odpowiedź. Czas oczekiwania, cena zależna jest do tego z czego będą Twoje meble, ile będzie szafek itp. Zanim zamówiłam meble to zapytałam kilku wykonawców o cenę i jakość. - Gwoli ostrzeżenia : W Nisku przy policji jest meblowy, który zrobi projekt i wycenę za 50 zł bezzwrotne. Nie dostaje się projektu tylko ogląda na komputerze. Ja oczekiwałam na meble 5 tygodni. Ogólnie polecam Pana Marka Oszusta. Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
CYTAT Czas oczekiwania, cena zależna jest do tego z czego będą Twoje meble, ile będzie szafek itp. Zanim zamówiłam meble to zapytałam kilku wykonawców o cenę i jakość. - Gwoli ostrzeżenia : W Nisku przy policji jest meblowy, który zrobi projekt i wycenę za 50 zł bezzwrotne. Nie dostaje się projektu tylko ogląda na komputerze. Ja oczekiwałam na meble 5 tygodni. Ogólnie polecam Pana Marka Oszusta. Dzięki za odpowiedź A możesz mi podać nr do Pana Marka? Będę chciała porównac wielu wykonanwców mebli. |
|
|
|
|
ja polecam Stolmix i Pana Sławka, jeśli chcesz obejrzeć moje meble- zapraszam, czeka się kilka tygodni ale teraz jest chyba sezon ogórkowytel 605835130
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
Nie sądzę, by były za połowę ceny, bo zapewne nie mają połowy wyposażenia, jak meble na wymiar. To wnętrze jest najdroższe. Cichy domyk, pełny wysuw, blumy srumy, cargo itp.
|
|
|
|
|
Odpowiem za siebie. Czekałem miesiąc, zapłaciłem 10.000. Ale wszystko zależy od tego czego oczekujesz i od wielkości zamówienia.
|
|
|
|
|
Ja Polecam Firme Tomix z Niska nr do Pana 665459680.
|
|
|
|
|
LUX-DOM Łukasz Małkowicz tel. 530270560, polecam serdecznie terminowy, dokładny w dobrej cenie. Jestem bardzo zadowolona z jakości i wykonania moich mebli.
|
|
|
|
|
staszalek
klasztorna |
|
|
|
|
staszalek
klasztorna |
|
|
|
|
Pana Arka Koczwarę nie polecam. Brak stałego kontaktu. Pan obiecuje kilka miesięcy, że wykona zlecenie, umawia się na termin po czym nie odbiera telefonu. Nie polecam. Brak szacunku dla klienta
|
|
|
|
|
Ja polecam PELMEB - mega szybka realizacjaa, gość robi cuda, a cenowo chyba najkorzystniej w okolicy
TEL: 669-358-316 |
|
|
|
|
Uwielbiam komentarze ludzi co maja na koncie po 2/3 posty. Bardzo jestescie wiarygodni. Porponuje trolom nie wypowiadac sie na forum i nie mieszac normalnym ludziom w glowach. Gdzie ta jedna z druga firma ma jakies realizacje do pokazania ?
|
|