|
|
|
ktoś korzystał z usług tej firmy oprócz mnie?
widzę ze tylko ja miałem z nimi do czynienia.Firma ogłasza się na pierwszej stronie ze jacy to oni nie najlepsi i najtańsi.wszystko ładnie pięknie dopóki niedostaną zaliczki ,później zlewka klienta.Montowali u mnie bramę garażową ,trzy razy poprawiali a i tak jest źle .Od grudnia nie mogę doprosić się uszczelki do tej bramy bo ucięli mi za krótką i w czasie opadów śniegu nawiewa mi do garażu.Tak wiec odradzam zakupów u nich a dla zainteresowanych mogę przesłać zdjęcia z montażu żeby nie było ze niby oczerniam konkurencje. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trzeba było wybrać lepszą firmę która jest dłużej na stalowowolskim rynku.Drzwi które oferują na foto to zwykłe chińskie badziewie papierowe.Trzeba się sugerować przy wyborze nie tylko CENĄ a również JAKOŚCIĄ PRODUKTU,dotyczy to bram okien,drzwi a i wykonanie montażu to inna sprawa.
Nalegaj na wymianę uszczelki i rób osobiste wizyty. Wstaw tutaj zdjęcia. |
|
|
|
|
sprawdzałem pocztę i pisał ze już ma tą uszczelkę wiec się jeszcze wstrzymam z tymi zdjęciami i oczernianiem ale i tak mam cierpliwość sam siebie podziwiam.
|
|
|
|
|
widze ze ludzie sa złosliwi i nie widza drugiej strony
każdy moze napisac co chce ja nie chce bronic firmy ale musze powiedziec ze ja jestem zadowolona z terminu i prac wykonanych u mnie w domu i moge w 100% polecic firmę innym ludziom a i o drzwiach kazdy wybiera drzwi na jakie go stac ja wziełam dobre drzwi wiec jestem bardzo zadowolona |
|
|
|
|
a ja pisze o bramie a nie o drzwiach i nie otym jaka ona jest tania czy droga ,tylko o złym montarzu i olewaniu klienta po wzięciu kasy
|
|