~~Czuczu | |
|
|
Nie przepadam za bankiem PKO BP z powodu kolejki ale te kolejki tworza ludzie nie korzystaja z bankomatów i przychodza wybierac po 100 zł sam byłem swiadkiem albo wpłacaja sobie na książeczki po 20 zł Wiec ludzie sami tworzymy te kolejki bo nikt nie szanuje innych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~assan | |
|
|
pko bp = omijać szeeerokim łukiem. dziękuję skończyłem.
|
|
|
~~koro | |
|
|
a ja lubię ten bank,nie wiem po co ludzie stoją w kolejkach skoro wszystko można załatwić samemu
|
|
|
|
|
|
Mam też konto w PKO BP sam się zastanawiam po kiego "ciorta" przecież jest wiele innych banków. Koszy prowadzenia konta są wysokie a przelewy przez internet też kosztują. Wydawało mi się do niedawna, że PKO ma najwięcej bankomatów w okolicy i tylko dlatego mam tam konto, ale okazało się że wcale nie jest to prawda. Mam też konto w WBK oraz Mbanku. Za oba nie płacę za obsługę. W Mbanku robię opłaty to tam przelewy są za friko a z tego co się okazało to i bankomatów pod dostatkiem, więc nie ma co się w kolejki bawić tylko olać bank, który nie potrafi sobie poradzić z kolejkami, nawet sztucznie robionymi przez klientów, co pójdę tam to kolejka, wkur...
|
|
|
|
|
Bez urazy buurek
Masz internet i tak dalej dajesz sie kręcić. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
popierm PKO BP kolejki straszne. A w Nisku to nie wspomne Dwa stanowiska...jedna kobieta siedzi, rusza sie jak ślimak i w dodatku kasa i obsługa klienta 9w tym samym miejscu). Rok temu byłam tam ostatni raz i aby zrobić przelew stałam 1,5 godziny. Przedemna 4 osoby. Tragedia!!!!!! Jak klientka poszła do dyrektorki rozrube zrobić to ta powiedziała ze zazwyczaj nie ma kolejek
OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM |
|
~~gość | |
|
|
Niestety to prawda pko w Nisku to jakiaś porażka!!!Żeby cos tam załatwić trzeba naczekać się za wszystki czasy a obsługa tego banku to masakra!!!!
|
|
|
~~informator | |
|
|
Nisko PKO BP -Tapeciary i Pudernice
|
|
|
|
|
|
Nie samym internetem żyje człowiek ;)
Wszystkie opłaty robię przez neta ale gotówka też się przydaje, nie zawsze można wybrać z bankomatu tyle ile trzeba więc czasami trzeba się wybrać do placówki ale PKO szerokim łukiem radzę omijać ;) |
|
~~petent | |
|
|
CYTAT Niestety to prawda pko w Nisku to jakiaś porażka!!!Żeby cos tam załatwić trzeba naczekać się za wszystki czasy a obsługa tego banku to masakra!!!! Ba, nie tylko w Niskó, w STW na Wolności zazwyczaj stoi się w kolejce do 2 godzin - toż to krew może człowieka zalać Ja podziękowałem PKO BP i przenoszę się gdzie indziej. |
|
|
~~fefik | |
|
|
Po co wy ludzie chodzicie do banków? Kredyty bierzecie czy co?
|
|
|
~~petęt | |
|
|
CYTAT Po co wy ludzie chodzicie do banków? Kredyty bierzecie czy co? w Nisku to zapewne chodzą aby pooglądać Tapeciary i Pudernice |
|
|
~~tapeciara | |
|
|
CYTAT CYTAT Po co wy ludzie chodzicie do banków? Kredyty bierzecie czy co? w Nisku to zapewne chodzą aby pooglądać Tapeciary i Pudernice petęt takiś uprzejmy? czekaj przyjdziesz jeszcze do banku |
|
|
~~niecierpliwy | |
|
|
ja już rok temu spieprzyłem z PKO BP,teraz mam kawę pod nos,cukiereczek i żadnych kolejek
|
|
|