|
|
|
Skoro mamy temat,w którym wyrażamy swoje negatywne opinie o obsłudze w naszym mieście,to proponuję pociągnąć teraz temat w pozytywnym kierunku i napisać gdzie jesteśmy obsługiwani miło i przyjemnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rywal rhc na wylocie na nisko, zajmują się spawalnictwem i zawsze doradzą dobrze nie naciągając klienta niepotrzebnie.
Dodałbym też wszystkie biedronki biorąc pod uwagę ilość klientów i towaru które kobity przerzucają. Wiadomo sa kolejki przy kasie bo non stop mają rozładunek towarów ale zawsze trafiam na miłe osoby "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
O właśnie.Biedronka.
W tej przy PKSie jest jedna Pani,na imię ma chyba Edyta (ale nie jestem pewna)Nie spotkałam się jeszcze z tak przemiłą osobą.Zawsze uśmiechnięta od ucha do ucha i grzeczna dla klientów. ...albo w punkcie cukierni Avantii.W tym w Centrum na Niezłomnych pracuje taka niska blondyneczka w krótkich włosach.Grzeczna,uprzejma i zawsze miła ...aż się chce tam pączki kupować ( mimo,że nie "idą" one w cycki) |
|
|
|
|
moim zdaniem panie w informacji pks są miłe i kompetentne
|
|
|
|
|
Przyłączam sie do głosów na obsługę Biedronek.Rzeczywiście Panie sa miłe i grzeczne, chociaz pracę maja ciężką a klient rózny przecież.
|
|
|
|
|
Również głosuję na Biedronkę jeśli chodzi o obsługę A jeśli chodzi o bank to ING na J.P II , tak miłej obsługi jeszcze nie spotkałam
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
...to ja oddaję swoje głosy -----> na pierwszym miejscu u mnie -----> dostają panie z "pomarańczowego" (sklep ABC bodajże pomiędzy Avanti a Caprio na Poniatowskigo) ..... tak miłej obsługi 'ze świecą szukać'...potem stawiam na Delikatesy Julka,cukiernię "wiadomo" ........resztę pozostawiam paniom w Biedronce czy panom w Mrówce
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
TIP-TOP serwis rowerowy koło "ajotu"
|
|
|
|
|
Pani w cukierni Alicja w Centrum, blonynka w okularach. Bardzouprzejma jest również Pani ze sklepu Gerlach w Centrum -również blondynka w kótkich włosach. Miła i fachowa obsługa.
|
|
|
|
|
Prima Strada city park - blondynka z wlosami do szyi;)
|
|
|
|
|
jutro wyraze swoją opinie co do warsztatu samochodowego bo jade z reklamacją , jak mi nie naprawią tego co rzekomo naprawili to wstawie wam foto z naprawy i rachunek
Awwf |
|
|
|
|
Obsługa w salonie T-mobile w czerwonych domach koło hali jest rewelacyjna,pomogą za każdym razem.Pełen profesjonalizm
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Ja chwalę sobie Panie ze sklepu "Groszek" na ul.Poniatowskiego 8 (pawilony na Skarpie, obok Administracji Osiedla nr 3 - jakby ktoś nie wiedział). Zawsze miłe, uśmiechnięte a najbardziej taka młoda, grubsza blondynka. Bardzo miło robi się tam zakupy - polecam.
Natomiast jeśli chodzi o obsługę np. w lokalach to polecam Restaurację "Roma" - wysoki profesjonalizm u Pań Kelnerek. >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Sklep zoologiczny Kama,profesjonalna i miła ogsługa. Polecam
|
|
|
|
|
Betty popieram. Ta blondynka z Groszka jest rewelacyjna
|
|
|
|
|
CYTAT Betty popieram. Ta blondynka z Groszka jest rewelacyjna Niestety, nie popieram. Wszystkie panie w obecności klientów rozmawiają głośno o swoich prywatnych sprawach, a perlisty śmiech wysokiej blondynki słychać w całym sklepie.To jest żenada. |
|
|
|
|
co kto lubi
|
|
|
|
|
hmm... mózg,mózg nie no, chyba nie znam nikogo!!! sorry aczkolwiek może pani sprzedająca zapiekanki koło city parku (zielona buda) nie wiem w każdym razie zapiekanki są super!!
|
|
|
|
|
Przesympatyczna kelnerka w Zajeździe Sezam. Świetny kontakt z klientem oraz szybka orientacja, że Klient jest obcojęzyczny.
Brawo! Oby więcej takich niespodzianek w Stalowej. |
|
|
|
|
1.zgłaszam przemiłego pana straszego sklep: z pilotami agd rtv
na ul.KEN (Edukacja) Ktoś miał przyjemność ? |
|
|
|
|
na ken przemily jest zegarmistrz :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ifeelgood tak tak zgadzam się Pan zegarmistrz - bardzo miły i rzeczowy człowiek
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
CYTAT na ken przemily jest zegarmistrz :] również się pod tym podpisuje-bardzo miły i profesjonalny. |
|
|
|
|
i ja również zgadzam się co do pana zegarmistrza
|
|
|
|
|
Ja bardzo miło wspominam wszystkie zakupy i odwiedziny w sklepie Mix Electronics w Tesco (szczególnie zakupy u pana w okularach, który już tam nie pracuje). Pracujący tam ludzie dzielnie znoszą moje setki pytań, przymiarki, analizy cenowe etc. W Avansie (ex. media expert) też niemal zawsze podchodzi ktoś chętny pomóc i wyjasnić w razie pytań.
Tak naprawdę jednak w ogromnej większości sklepów spotkać się można z miłą obsługą, sądzę, że dużo zależy również od nas samych, od tego jak podejdziemy do sprzedawcy. Ci ludzie mają na codzień doczynienia z masą gburnych klientów, wystarczy podejść na luzie i z uśmiechem i oni również ucieszą się, że przyszedł do nich zwykły człowiek, a nie klient przez K wieelkie jak jego ego. A najwspanialsza obsługa to jest oczywiście w CCC w Tesco Pozdrawiam |
|