|
|
|
CYTAT dlatego wyjaśnisz synowi dlaczego Józef Stalin kochał kobiety. edit: Jesteś jedyną osobą, która już drugi raz powtarza, że Józef Stalin kochał kobiety. Musisz w to mocno wierzyć. Kończe i pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Jesteś jedyną osobą, która już drugi raz powtarza, że Józef Stalin kochał kobiety. Musisz w to mocno wierzyć. Kończe i pozdrawiam. Jest jeszcze druga strona. Ludzie mniej czytają i nie znają historii. A więc napisać, to przypomnieć? No proszę, teraz to ty wkładasz w usta słowa na temat osoby i wiary. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Panowie dość kużwa tego piepszenia a Ty Pilecki zmień psychiatrę i przestań robić z siebie idiotę
POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA NIE JEST ŻADNYM PRZESTĘPSTWEM. |
|
|
|
|
Historia i martyrologia coraz bardziej zagęszczają tę dyskusję, a przecież mundek69 pytał tylko o to, jakie kwiaty dać z okazji dnia kobiet; i zdaje się, że nawet nie przypuszczał, iż z tej okazji sam towarzysz Stalin zostanie wyciągnięty z grobu
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
CYTAT Historia i martyrologia coraz bardziej zagęszczają tę dyskusję, a przecież mundek69 pytał tylko o to, jakie kwiaty dać z okazji dnia kobiet; i zdaje się, że nawet nie przypuszczał, iż z tej okazji sam towarzysz Stalin zostanie wyciągnięty z grobu Do kwiatów zawsze mozna dodać laurkę. Coś w tym złego że przypomiałem słowa z tamtych czasów? Nie ma chyba przymusu udawania że ten okres kojarzy się tylko z czymś miłym? Tamte czasy się skończyły i dziś mozna krytykować co wczesniej było zakazane. Tak jak medal ma dwie strony, tak i to święto. |
|
|
|
|
CYTAT Historia i martyrologia coraz bardziej zagęszczają tę dyskusję, a przecież mundek69 pytał tylko o to, jakie kwiaty dać z okazji dnia kobiet; i zdaje się, że nawet nie przypuszczał, iż z tej okazji sam towarzysz Stalin zostanie wyciągnięty z grobu Już skończyłem, przepraszam za odejście od tematu. Co do wyciągania Stalina, jak pisałem, są pewne osoby, które w każdym temacie potrafią wyciągnąć takie cudo i z tematu o kwiatach przechodzimy płynnie do zbrodni stalinowskich, okupacji czy komuny itp. Mam nadzieję, że autor nie zrezygnował z wręczenia kwiatów w obawie np. o to, że babci przypomną się trudne czasy i dostanie ataku szału Grunt to mieć zdrowo pod sufitem, a wtedy wszystko da się pogodzić nie suzkając dziury w dupie. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
Babcia przeżyła bez męża ponad 40 lat. Na pewno nie przypomiałyby się jej te czasy z powodu........goździka? W końcu powinna być zadowolona, z kwiatka, a mąż? Co tam
Widać że ty za pełną michę sprzedałbyś każdą wartość |
|
|
|
|
CYTAT Widać że ty za pełną michę sprzedałbyś każdą wartość Ty Pilecki potrafisz przestać pieprzyć, czy trzeba Ci podać leki? Nie dyskutuję z Tobą i Twoje prostackie próby prowokacji i pisanie bzdur jest bezcelowe. Skończ robić burdel na forum, załóż sobie wątek o dramacie jakim jest dla setek tysięcy kobiet dzień kobiet. Mam nadzieję, że moderator posprząta nieco wątek. |
|
|
|
|
CYTAT Babcia przeżyła bez męża ponad 40 lat. Na pewno nie przypomiałyby się jej te czasy z powodu........goździka? W końcu powinna być zadowolona, z kwiatka, a mąż? Co tam Widać bardzo dobrze jesteś zorientowany w sytuacji rodzinnej babci obecnej dziewczyny mundka69 CYTAT Widać że ty za pełną michę sprzedałbyś każdą wartość Nie za pełną michę tylko za goździka, a dokładniej mówiąc, za tulipana Może mógłbyś się jednak przełamać i skorzystać z rady staregokomucha Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
CYTAT Ty Pilecki potrafisz przestać pieprzyć, czy trzeba Ci podać leki? Nie dyskutuję z Tobą i Twoje prostackie próby prowokacji i pisanie bzdur jest bezcelowe. Skończ robić burdel na forum, załóż sobie wątek o dramacie jakim jest dla setek tysięcy kobiet dzień kobiet. Mam nadzieję, że moderator posprząta nieco wątek. Zacząłeś pisać do mnie i twierdzisz, że nie dyskutujesz ze mną. To z kim dyskutowałeś od początku? Myśląc o lekach pomysl czasem o sobie, bo jak widać sam sobie zaprzeczasz. PS Nie muszę zakładać nowego wątku aby wyrazić swoje zdanie o 8 marca. truskawka1, a skąd przypuszczenie, że piszę o babci autora tematu? Napisałem już na samym początku o kobietach (w tym babciach) powołując się na wspomnienia. Nie jedna kobieta jest babcią |
|
|
|
|
CYTAT Zacząłeś pisać do mnie i twierdzisz, że nie dyskutujesz ze mną. To z kim dyskutowałeś od początku? Kuźwa wszystko trzeba łopatologicznie i jeszcze proste zdania tłumaczyć... JUŻ z Tobą nie dyskutuję. Od chwili, gdy napisałem ze dwa posty powyżej, że JUZ SKOŃCZYŁEM. Ty naprawdę ciężko trybisz, to wiele wyjaśnia. Napiszę Ci ostatni raz, że kończę marnować czas |
|
|
|
|
CYTAT Kuźwa wszystko trzeba łopatologicznie i jeszcze proste zdania tłumaczyć... JUŻ z Tobą nie dyskutuję. Od chwili, gdy napisałem ze dwa posty powyżej, że JUZ SKOŃCZYŁEM. Ty naprawdę ciężko trybisz, to wiele wyjaśnia. Napiszę Ci ostatni raz, że kończę marnować czas I znowu usprawiedliwiasz się. Kończysz i nie możesz skończyć wciąż wracając. Tak wygląda koniec? To może zdecydujesz się? |
|
|
|
|
CYTAT I znowu usprawiedliwiasz się. Kończysz i nie możesz skończyć wciąż wracając. Tak wygląda koniec? To może zdecydujesz się? Jestem zdecydowany Nie dyskutuję z Tobą. To co teraz się odbywa, to zwykłe pieprzenie, do tego się nasza dysputa sprowadza. I nie, nie usprawiedliwiam się, tlyko próbuję, żeby coś wreszcie do Ciebie dotarło |
|
|
|
|
CYTAT truskawka1, a skąd przypuszczenie, że piszę o babci autora tematu? To nie przypuszczenie. To ironia CYTAT I nie, nie usprawiedliwiam się, tlyko próbuję, żeby coś wreszcie do Ciebie dotarło SzoPeN, wiem, że jesteś ambitnym człowiekiem, ale podjąłeś się rzeczy niemożliwej do wykonania Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Obojętnie jak to nazwiesz jest to dalszy ciąg pisania do mnie dyskusja, pieprzenie, pogadanka, wymiana zdań.....sprowadza się do jednego. Jakby napawdę zależało ci na zakończeniu to olałbyś dalszy ciąg i koniec=koniec
PS Idąc Twoim przykładem, jak chcesz prowadzić dysputy czy sobie popieprzyć załóż osobny temat. Ciekaw jestem ile razy sam sobie jesteś w stanie zaprzeczyć w jednym wątku, pouczając druga osobę |
|
|
|
|
Pilecki, wiesz o tym że nie masz dobrze w głowie? Czy dla Ciebie Dzień Kobiet wiąże się z jakąś traumą dla Ciebie? Żona nie daje?
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Pod warunkiem, że twoja dziewczyna lubi róże. Ja np. niecierpię, za to tulipany ubóstwiam. Dla dziewczyny bukiet, dla reszty po kwiatku. Dla teściowej dołącz szarfę z napisem-"Mamusi-Zięć". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|