|
|
|
W tym roku powinienem odbyć praktyki. Chodzi mi o praktyki na studiach, nie w szkole średniej. Czy w Stalowej Woli jest jakaś firma co się na poważnie zajmuje informatyką->programowaniem?. Ewentualnie coś pokrewnego z informatyki-Elektroniką. Na pewno nie interesują mnie praktyki w żadnych bankach etc. Zna ktoś taką firmę co chętnie przyjmie studenta na praktyki? tak abym się coś nauczył a nie robił kawę szefostwu?
Znalazłem kilka firm: Impact IT Informatyka csm. Ktoś zna te firmy? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
studenci przyzwyczaili szefów/prezesów, że chodzi im tylko o pieczątkę.
Jak przyjdziesz i powiesz, że chcesz te praktyki odbyć to mogą byc w ciężkim szoku. |
|
|
|
|
Popytaj w I-BS.pl
|
|
|
|
|
Proszę o krótkie CV z informacją co Pan studiuje, jakie są Pana wyniki w nauce, jaką szkołę średnią Pan kończył i co Pan miał z matematyki. Proszę też krótko opisać jakie tematy Pana interesują.
Mail kontaktowy: cmmsigma_(at)_cmmsigma.eu |
|
|
|
|
Jest jeszcze coś?
Chciałbym w jeden dzień odwiedzić wszystkie firmy. |
|
Dołączył: 30 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
- ImpaktIT - nie polecam ponieważ pracują profesjonalnie i z pewnością nie będą mieć czasu na to, żeby im ktoś przeszkadzał. Ale do robienia kawy? Kto wie, może by przyjęli.
- Informatyka CSM - może się sprawdzić, lecz nie licz na fachową naukę ponieważ w dziedzinie PC nie ma wielu fachowców. Głównie programują w NATURALu bazy ADABASa. PC jest tylko dodatkiem. - I-bs.pl - zajmuje się obsługą banków spółdzielczych. Załoga chyba najbardziej profesjonalna z tych, w których możesz spróbować praktykować. |
|
|
|
|
Dziękuję za podpowiedź.
|
|