|
|
|
Mam ogromną prośbę chcę na komunie kupic tableta ale nie mam pojęcia jakiego. max do 700 zł. dziekuje za pomoc
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
tableta na komunię? yyyy... a nie lepiej rower/zegarek?
albo to ja mam 'stare' podejście ;/ Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
PeIHa, nie tylko Ty masz "staroświeckie" podejście do tego tematu.
Gdy ja byłam zaproszona na komunię w ubiegłym roku (ani ja, ani mąż nie jesteśmy chrzestnymi małej)dziewczynka dostała od nas "osobistego" Anioła Stróża http://alleg(...)988.html a w kopercie "parę groszy". Nawiasem mówiąc, obrazek był bardzo gustowny, solidnie wykonany. Myślę, że to prezent trafiony na tę okazję Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Popieram "staroświeckie" prezenty,szczególnie z okazji komuni św.
|
|
|
|
|
Ja teraz będę miał komunie i na prezent kupiłem złote kolczyki i łańcuszek.
Żadnych laptopów,tabletów nie będę dawał. Kasy też nie daje bo to rodzice przepierniczą. To ma być prezent na komunie żeby dziecko pamiętało skąd ma i kiedy dostało. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
ach ja też mam dylemat tym, bardziej że jestem chrzestną kasy też dawać nie chcę a bladego pojęcia nie mam co kupić chrzestny kupuje rower
|
|
|
|
|
Ja w zeszłym roku chrześniakowi kupiłam zegarek + koperta (wiedziałam, że zbiera na laptopa), a dla chrześnicy srebrną bransoletkę z Apart z charmsami + koperta.
|
|
|
|
|
Osoba ktora zalozyla ten temat chciala uzyskac opinie na temat tableta. A wy wszyscy prawicie moraly i piszecie nie na temat.
Jak chce kupic tableta na prezent to niech kupuje. IMHO to bardzo fajny prezent i za 700zl mozna kupic mysle naprawde fajny sprzet. Ja polecam cos z Lenovo. Pozdrawiam |
|
|
|
|
samsung galaxy tab3
za 700 zł myślę że z 2 letnim ubezpieczeniem się kupi |
|
|
|
|
nexus 7 wersja 2013 za 700 mozna wyhaczyć , ponoć najlepszy sprzęt za te pieniądze
|
|
|
|
|
jezeli to ma byc prezent dla chlopaka to doloz 200zl i za 900-1000zl mozna juz kupic pozadny rower, tablet raz spadnie na ziemie i po zabawce a rower zostanie na dlugie lata, a przedewszystkim odciagniesz chociaz troche dzieciaka w wakacje od komputera,tableta i telewizora
|
|
|
|
|
To nie mój wybór ale własnie małego "komunisty" dlatego pytam orade sama wolalabym kupic mu rower. Ale juz ma a wszystkim pomocnym szczerze dziekuję
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A co to jest "komunia"???
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT A co to jest "komunia"??? jest to sakrament..... Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
także planuję sprawić taki prezent swojemu chrześniakowi na komunię
rozważam nad firmą : Samsung, Kiano na tej stronie jest trochę tego i można poczytać troche www. agito.pl/notebooki-i-netbooki/tablety/4090.html |
|