|
|
|
Ile taxiarze biorą za przejazd w jednym kierunku pod hutę główną bramę lub okolice, ewentualnie szkołę "pod basenem"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tego nie wiedzą nawet najstarsi górale. Głównie ze względu na to, ze nie wiadomo skad ma Cię zabrać taksowka w te rejony.
|
|
|
|
|
z ich postoju koło dworca pks ;)
|
|
|
|
|
Ja im przy takim zarządzaniu korporacją, kolorowej przyszłości nie wróżę. Jak ktoś sporadycznie korzysta, trudno natrafić na ich numer. Co do cen są zupełnie z kosmosu, mimo że zapierają się ostro mówiąc, że jak wszędzie (chyba w Stalowej)
|
|
|
|
|
Taki przejazd to koszt okolo 10-11 zł
|
|
|
|
|
CYTAT Taki przejazd to koszt okolo 10-11 zł ee tam mnie kilka lat temu skosował 20 zl z dworca pks pod ambulatorium.... |
|
|
|
|
może to była ekskluzywna taxówka :p
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Oni w ogóle w chuj* walą... raz przyjeżdża taxi po mnie z taksometrem nabitym na 7zł a drugim na 11zł a innym razem jest wyłączony i kurs kosztuje 10zł.
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
A tak w ogole to polowa z nich jeździ na czarno! Powinna się tym skarbowka zajac jak najszybciej...
|
|
|
|
|
Jechalem w sobote z poniatowskiego{obok lidla} na początek Pysznicy. Zapłaciłem gościowi 30zł, a w taksówce spędziłem może cztery minuty. Trochę drogo mi się wydaje.
|
|
|
|
|
CYTAT Jechalem w sobote z poniatowskiego{obok lidla} na początek Pysznicy. Zapłaciłem gościowi 30zł, a w taksówce spędziłem może cztery minuty. Trochę drogo mi się wydaje. A mnie się wydaje, że zpłapała Cię jakaś strefa zamiejscowa czy jak to tam sie u nich zwie. |
|
|
|
|
CYTAT A tak w ogole to polowa z nich jeździ na czarno! Powinna się tym skarbowka zajac jak najszybciej... zaloze sie ze siedzisz w kosciele w pierwszych rzedach...typowi katol |
|
|
|
|
Jechałem z pod caprii na piaski i raz zapłaciłem dyszkę, innym razem 14zł, za każdym razem inna cena pomimo że ta sama trasa. A licznik z km nie był włączony Nie powiem ale za usługę dowóz pod drzwi to i tak mi się wydaje że te ceny nie są tragiczne Ile kosztuje litr paliwka, amortyzacja itp. Jedyne co to mogli by troszkę spokojniej jeździć bo czasem strach
|
|
|
|
|
niestety stawki sa z przed 10 lat jak paliwo bylo po 3,40 dlatego takie niskie ceny uwazac trzeba tylko do kogo sie wsiada
|
|
|
|
|
Jak komuś jest za drogo to dlaczego nie jeździ własnym autem? Każdy tak narzeka ze taryfa jest drogo a nikt nie wie ze zatankować trzeba, ubezpieczyć, przegląd, części i najważniejsze czas taryfiarza. No i jeszcze trzeba podatek zapłacić, ZUS i zeby zostało jeszcze. Ja to sie wogole dziwie ze tylko tyle wołają
|
|
|
|
|
A macie może jakiś namiar na taxi 7-osobowe? Kiedyś jechałem taką po Stalowej.
|
|
|
|
|
Najlepszy jest z zoltego mercedesa rst cu70 ceny z sufitu... ma na dachu taxi a taksometru w srodku nie ma ani papierka na taxi zadnego ...ze do tej pory urzad skarbowy sie tym panem nie zajął...
|
|