|
|
|
Znaczki pocztowe , które "odnalazły" się po 30 latach , przy okazji robienia wiosennych porządków.
Ogon , nerki , wątroba i cały tłuszcz z barana , to Najświętsza rzecz Mojżesza kapłana/Biblia/. |
|
|
|
|
Ogon , nerki , wątroba i cały tłuszcz z barana , to Najświętsza rzecz Mojżesza kapłana/Biblia/. |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
A jest jeszcze ktoś taki? Moje też mają po 30- tce ;-) leży trochę tego śmiecia, całe serie, nie bardzo wiadomo co z tym zrobić.
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
chetnie przyjme
|
|
|
|
|
Też jestem chętny
|
|
|
|
|
najbliższy sklep filatelistyczny w którym Ci wycenią znaczki znajduje się w Tarnobrzegu
|
|
|
|
|
CYTAT najbliższy sklep filatelistyczny w którym Ci wycenią znaczki znajduje się w Tarnobrzegu To jest info - wielkie dzieki Ogon , nerki , wątroba i cały tłuszcz z barana , to Najświętsza rzecz Mojżesza kapłana/Biblia/. |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT To jest info - wielkie dzieki Jak wrócisz daj znać co i jak OK ? życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
I zaznacz że nie chcesz sprzedawac tylko wycenić, nawet za kasę.
Niestety w przypadku tekstu chce sprzedac cena mocno spada. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jacek dobrze mówi, jeśli powiesz "chcę sprzedać" cena idzie w dół o połowę
|
|