|
|
|
Witam, przymierzam się do zakupu spacerówki-parasolki. Podoba mi się Espiro Meyo, zależy mi na jednej rączce. Czy ktoś z Was posiada taki wózek, poszę o opinie. Czy siedzecnie jest w miare głębokie, oparcie wysokie, jak się kółka sprawdzają itd. Podobny wózek to Baby Design Handy ale czytałam raczej negatywne opinie. A może gdzieś w naszym mieście można na żywo go zobaczyć?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dokładnie nad tymi dwoma modelami sie zastanawiam oglądałąm w smyku w rzeszowie o Espiro Meyo nie znalazłam opini natsomiast
Beby Desing Handy sa raczej pozytywne opinie tylko z jedną rączką 100 zl tańczy jest na allegro beby a espiro tylko 20 zł .... w sumie to chyab zdecyduje się na beby ;p |
|
|
|
|
w milci maja Beby Desing tylko własnie nie pamiętam czy handy ;/
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Peg Perego Vela Easy drive
koleżanka ma, jest zadowolona jedyny minus to cena.. Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
Owszem, BD Handy ma dobre opinie - od użytkowników posiadających go od kilku dni. Ten wózek się sypie, jest bardzo marnej jakości.
Ale od kiedy zobaczyłam na ulicy laskę wioząca swoje dziecko w spacerówce, w której kółka miały pozycję już niemalże równoległą do podłoża zamiast prostopadłej, to już nic mnie nie zdziwi. |
|
|
|
|
Dzieki za szybkie odpowiedzi. Zastanawiam się jeszcze jakie są kółka w Espiro Meyo, piankowe czy plastikowe, niestety nigdzie nie ma o tym informacji. Chyba zaryzykuje i się skuszę. Na poczatku wybrałam tanią parasolkę 4baby Shape. Ale Espiro wydał mi się solidniejszy.
|
|
|
|
|
masz rację mik8, baby design to chińszczyzna którą nie opłaca się kupować, a po drugie baby design i espiro to jedna firma; ja posiadam taką spacerówkę (http://www.bebebeni.pl/izzy.html) już ponad 1,5 roku i nic się nie dzieje, po drugie spacerówka ta jest do 20kg, a nie jak inne do 15, no i siedzisko jest dużo głębsze od innych spacerówek
|
|
|
|
|
Do wózków częstochowskich nie jestem przekonana, a ta marka nie cieszy się uznaniem, jednak model Izzy wyjątkowo się im udał. Nie jest bez wad, dla mnie zbyt plastikowy, ale za tę cenę nie ma tragedii.
|
|