|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ma jutro oddać nowy telefon. Jak nie odda będę dalej działał!!!
Bo jak nie Ja to kto? |
|
|
|
|
czyżby forum pomogło?
|
|
|
|
|
zdecydowanie o ile faktycznie odda
Witam. Gościu telefonu ani kasy nie zwrocil więc prosze jakiekolwiek osoby wiedzace gdzie on teraz przebywa o info. Chodzi oczywiscie o ten temat http://stalo(...)e=&str=1 , Bo jak nie Ja to kto? |
|
|
|
|
mozecie odblokowac poprzedni temat? i dlaczego usuneliscie zdjecia tamtego kolesia? wrzucal je chyba precedens, kilka osob je pozniej podbilo, co z wami przyzwolenie dajecie?:]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Idź na komendę albo od razu do prokuratury. Za obrażenie Cyganów wsadzą cię do więzienia natychmiast, natomiast sprawę zawodowego złodzieja olali pomimo wielu zawiadomień o przestępstwie.
|
|
|
|
|
https://soundcloud.com/soczekpl/janusz-palikot-w-sejmie-22-marca-2014
tu macie oszusta. Mowa o wczorajszych manifestacjach rodziców dzieci niepełnosprawnych. Pan KotyPali chce robić karierę dzięki dzieciom niepełnosprawnym. Wręcz wprost mówi o niewykorzystanej szansie. Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
Jak tu sie dodaje zdjecie w poscie?
Bo jak nie Ja to kto? |
|
|
|
|
Złodziejcza morda:
|
|
|
|
|
niedlugo te zdjecia beda rowniez na miescie i w rzeszowie Nie podaruje szczylowi
Bo jak nie Ja to kto? |
|