|
|
|
Witam chcialem sie dowiedziec mniej wiecej jezeli ktos sie orientuje jakie sa zarobki mechanika lub elektromechanika w stalowej woli i okolicach z gory bardzo dziekuje
www.euro-warsztat.com |
|
|
|
|
www.euro-warsztat.com |
|
|
|
|
Zależy gdzie, u mojego przyjaciela w dużym warsztacie koło 5tys. W małych warsztatach gdzie jest mało klientów, a jak juz sa to sa to drobne prace to 2tys max
|
|
|
|
|
zalezy od umiejetnosci ale dobry mechanik od 2,5 w gore
czasami tu bywam |
|
|
|
|
lucasauto, teraz w Anglii jesteś ? Tzn te naprawy robisz ? Masz w miarę przyzwoite ceny, może nawet przyjechałbym do Ciebie na wymianę paru rzeczy.
|
|
|
|
|
Tak na chwile obecna w UK lecz staramy sie otworzyc jakis fajny oddzial pod stalowa wola stad tez moje pytania odnosnie zarobkow mechanikow gdyz bedziemy ich potrzebowac. Nie znalazlem mianowicie konkretnych warsztatow zajmujacych sie elektronika i elektryka w Stalowej i rejonach. Damian1989r Serdecznie zapraszam angielski nr tel. znajdziesz na stronie.
www.euro-warsztat.com |
|
|
|
|
Lucasauto, gdzie działacie na terenie UK?
Sorry za off topic. |
|
|
|
|
B976HN
www.euro-warsztat.com |
|
|
|
|
Podłączając sie pod temat mechaniki-elektroniki sam.co sądzicie o jakości i przedewszystkim ilości warsztatów sam.w Stalowej Woli i najbliższej okolicy pytam gdyż chciałbym zrobić rozeznanie plus minus czy brakuje takowych warsztatów czy jest ich może za nad to.O tóż sam od blisko 10 lat jestem za granicą pracuję w servisie samochodowym a w Polsce bywam raz w roku na wakacjach i mam wrażenie że z każdym rokiem warsztatów przybywa czy nie jest ich zbyt dużo?Pytam gdyż pomału myślę o powrocie do rodzinnego miasta i zastanawiam się czy wogóle jest sens otwierać kolejny warsztat sam.czy może nastawić się na jedną nazwijmy to konkretną usługę gdyż z tego co widzę większość zakładów zajmuje się kompleksową naprawą aut to jest od mechaniki po blacharstwo-lakiernictwo czyli wszystko-pełen zakres,sam przed wyjazdem z Polski pracowałem w dwóch warsztatach w Stalowej Woli i wiem jak to jest z tą kompleksową usługą.Co sądzicie czy jest sens otwierać kolejny warsztat nastawiając się tylko na mechanikę i ew.elektronikę samochodową?Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
Wg mnie jest sens, ale trzeba robić na jakość, a nie na ilość. Bardzo dużo naprawiaczy robi na odpi***ol, zrobić fuszerkę, kasę wziąć i następny. Trzeba informować klienta jakie są możliwości w doborze zamienników. Dobrze się reklamować i konkurować cenami.
|
|
|
|
|
CYTAT Podłączając sie pod temat mechaniki-elektroniki sam.co sądzicie o jakości i przedewszystkim ilości warsztatów sam.w Stalowej Woli i najbliższej okolicy pytam gdyż chciałbym zrobić rozeznanie plus minus czy brakuje takowych warsztatów czy jest ich może za nad to.O tóż sam od blisko 10 lat jestem za granicą pracuję w servisie samochodowym a w Polsce bywam raz w roku na wakacjach i mam wrażenie że z każdym rokiem warsztatów przybywa czy nie jest ich zbyt dużo?Pytam gdyż pomału myślę o powrocie do rodzinnego miasta i zastanawiam się czy wogóle jest sens otwierać kolejny warsztat sam.czy może nastawić się na jedną nazwijmy to konkretną usługę gdyż z tego co widzę większość zakładów zajmuje się kompleksową naprawą aut to jest od mechaniki po blacharstwo-lakiernictwo czyli wszystko-pełen zakres,sam przed wyjazdem z Polski pracowałem w dwóch warsztatach w Stalowej Woli i wiem jak to jest z tą kompleksową usługą.Co sądzicie czy jest sens otwierać kolejny warsztat nastawiając się tylko na mechanikę i ew.elektronikę samochodową?Pozdrawiam! Dobry mechanik z przystępnymi cenami za swoje usługi nie będzie narzekał na brak zajęcia. |
|
|
|
|
Najwiecej w stalowej to jest pizzeri i aptek z tego co zauwazylem za kazdym razem jak wybieramy sie z rodzina do PL wydaje mi sie ze uniwersalnych warsztatow jest dosc sporo, staram sie zbadac rynek stalowowolski jak tylko moge.Za kazdym razem gdy jestem w rodzinnym miescie udaje klienta odwiedzajac warsztaty, spotykam sie ze strasznym hamstwem personelu i naciaganiem klienta na zbedne koszty itd. Moim zdaniem tak jak jest za granicami najwieksza wage warsztat musi klasc na jakość, cene oraz jak najlepsza komunikacja z klientem a wtedy dasz rade
www.euro-warsztat.com |
|
|
|
|
CYTAT Za kazdym razem gdy jestem w rodzinnym miescie udaje klienta odwiedzajac warsztaty, spotykam sie ze strasznym hamstwem personelu i naciaganiem klienta na zbedne koszty itd. Moim zdaniem tak jak jest za granicami najwieksza wage warsztat musi klasc na jakość, cene oraz jak najlepsza komunikacja z klientem a wtedy dasz rade Dokładnie, to wiesz czego brakuje. Jak będziesz otwierał warsztat w STW, to będę jednym z pierwszych klientów |
|
|
|
|
Damian jesteś młody i głupi nawet na zus nie zarobisz.
|
|
|
|
|
CYTAT Damian jesteś młody i głupi nawet na zus nie zarobisz. Chyba kolega konkurencji się boi!? |
|
|
|
|
salon skoda płaci ok,1600-1700zl na rękę za miesiąc pracy jako mechanik
|
|
|
|
|
CYTAT salon skoda płaci ok,1600-1700zl na rękę za miesiąc pracy jako mechanik Ten Salon to jakas pomylka. |
|
Dołączył: 20 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Brakuje dobrego zakładu wulkanizacyjnego i prostowania felg.
np. kto ma maszynę laserową do wyważania kół? pokazuje optymalne założenie w samochodzie. Bezdotykowe zakładanie opon? Coooo?? To najczęstsza odpowiedź na pytanie. Prostowanie felg alu ?? np. jeśli krzywizna jest większa niż można zrobić korektę na wyważarce to Panie NIE DA SIĘ ZROBIĆ felga do wyrzucenia. Nie wiem czy da się na tym dobrze zarobić ale takiego zakładu jak i dobrych mechaników to brakuje. Powodzenia. |
|
|
|
|
CYTAT Brakuje dobrego zakładu wulkanizacyjnego i prostowania felg. np. kto ma maszynę laserową do wyważania kół? pokazuje optymalne założenie w samochodzie. Bezdotykowe zakładanie opon? Coooo?? To najczęstsza odpowiedź na pytanie. Prostowanie felg alu ?? np. jeśli krzywizna jest większa niż można zrobić korektę na wyważarce to Panie NIE DA SIĘ ZROBIĆ felga do wyrzucenia. Nie wiem czy da się na tym dobrze zarobić ale takiego zakładu jak i dobrych mechaników to brakuje. Powodzenia. walniętą felge robili mi w zkładzie co isie na nisko jedzie- nie mieli z tym problemu. o korekcie odwaznikami nie było mowy. |
|
|
|
|
Salon skody płaci rewelacyjnie ta kasa to marzenie każdego mechanika 1600zl ci mechanicy co tam pracują to SZCZESCIARZE.
|
|
|
|
|
szlachetny pan własciciel
Środa, 14 marca 2018 r. godz. 16:29 Serwis Skody PHU Edward Buława poszukuje mechanika/ elektromechanika samochodowego , doświadczeniem napraw samochodów grupy VW. Swoje podanie o pracę proszę kierować drogą mailową. telefon 15 842 88 31, tel. kom.: 609 603 162 e-mail: darek@bulawa. |
|
|
|
|
zależy. Mój mąż zarabia powyżej 2,5 a dorabia też, bo tu znajomy coś podrzuci albo ktoś z rodziny...
Świetny krem na biust https://frashe.pl Sprawdź! |
|
|
|
|
Witam jak są tu mechanicy to ja przy okazji zapytam ile można zapłacić za wymianę klocków ,tarcz,przegubów i osłon przegóbow w Stalowej Woli ?????
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT salon skoda płaci ok,1600-1700zl na rękę za miesiąc pracy jako mechanik Ten Salon to jakas pomylka. jak właściciel |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT salon skoda płaci ok,1600-1700zl na rękę za miesiąc pracy jako mechanik Ten Salon to jakas pomylka. jak właściciel skoro tak jest to szacunek, bo ciągle jest na rynku. |
|
|
|
|
[cytat]Witam jak są tu mechanicy to ja przy okazji zapytam ile można zapłacić za wymianę klocków ,tarcz,przegubów i osłon przegóbow w Stalowej Woli ????? [/cytat
Nikt się nie orintuje??? |
|