|
|
|
kolega dorabia sobie robiąc auta we własnym garażu, średnia dniówka 200 zł
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT [cytat]Witam jak są tu mechanicy to ja przy okazji zapytam ile można zapłacić za wymianę klocków ,tarcz,przegubów i osłon przegóbow w Stalowej Woli ????? [/cytat Nikt się nie orintuje??? Ale nie napisałaś jaki to pojazd. Ile ma tych półosi? ? P.S. Wymiana osłon przegubów, przegubów nie koniecznie musi być dobry pomysłem. Lepiej poszukać używanej kompletnej półosi, z oryginalnymi osłonami. |
|
|
|
|
ile może kosztować wymiana lewego wahacza w VW Polo 1998r? Czy byłby w stanie ktoś napisać?
|
|
|
|
|
jak jest do czego przykręcić to minimum 100 zł
|
|
|
|
|
CYTAT ile może kosztować wymiana lewego wahacza w VW Polo 1998r? Czy byłby w stanie ktoś napisać? Wiadomość na p.w
|
|
|
|
|
???
|
|
|
|
|
CYTAT Witam chcialem sie dowiedziec mniej wiecej jezeli ktos sie orientuje jakie sa zarobki mechanika lub elektromechanika w stalowej woli i okolicach z gory bardzo dziekuje Za dużo Niedawno byłem u takiego przez przypadek. Rzeźnik z niego niezły. Niech zapomnii ,że mnie zobaczy jeszcze. Ale królem jest pan Widera. Temu nikt nie dorówna . |
|
|
|
|
Zakładajcie dobrych mechaników i uczciwych jak na lekarstwo. Szukam dobrego blacharza i lakiernika ktoś kogoś poleci?
|
|
|
|
|
Jeśli chodzi o.lakiernika i blacharza polecam Blicharczyka "Bomax" w Jamnicy. Jednak terminy na naprawdę długie niczym te z NFZu;)
|
|
|
|
|
CYTAT Jeśli chodzi o.lakiernika i blacharza polecam Blicharczyka "Bomax" w Jamnicy. Jednak terminy na naprawdę długie niczym te z NFZu;) Też polecam,naprawiał mi auto i jestem bardzo zadowolony.
|
|