Dołączył: 30 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Mam pytanie:
dlaczego temat: http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=753219 został zamknięty? Czy to oznacza, że jeśli jakiegoś moda czy admina temat nie interesuje to wynocha? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Temat zamknięty i zero info kto to zrobił?
Norma k0mar Najwidoczniej nie trafiłeś w gusta modka.No cóż..." takie forum mamy" |
|
|
|
|
CYTAT Mam pytanie: dlaczego temat: http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=753219 został zamknięty? Czy to oznacza, że jeśli jakiegoś moda czy admina temat nie interesuje to wynocha? Pewnie dlatego, że zrobiłeś 2 błędy ortograficzne w 2 zdaniach. Dla osób opóźnionych przeglądarki oferują sprawdzanie błędów, sugeruję skorzystać, bo to żenujące, gdy się czyta o "religi" i "Bibli". |
|
|
|
|
Ale był zamknięty.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Pewnie dlatego, że zrobiłeś 2 błędy ortograficzne w 2 zdaniach. Dla osób opóźnionych przeglądarki oferują sprawdzanie błędów, sugeruję skorzystać, bo to żenujące, gdy się czyta o "religi" i "Bibli". kolejny niespelniony polonista edit: i prosba do moderatora ktory edytowal moj post :] badz tak samo aktywny i cichy u innych :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Pociesze że nie ja, a polonista jest jeden ehh
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 30 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dzięki wielkie za otwarcie tematu ponownie. Zamykam.
|
|