|
|
|
Witam
Jak w temacie gdzie kupię ? Proszę o podanie ulicy i jeżeli ktoś zna nazwy sklepu. Dzięki |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No ja jak kupowałem kształtowniki to kupowałem w Czarnej kolo Łańcuta.
Co chciałeś i jakie kształtowniki chciałeś to tam mieli i dość tanio oto adres http://www.pfg.p(...)ndex.htm Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Kupisz w Centrostalu w stalowej woli na przemysłowej lub wobi stal na grabskiego to i tak ta sama firma. Dowożą do domu, wystawiają fv i ceny można sensownie potargować.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Ok, dzięki zaraz obczajam te miejsca na mapach googla.
|
|
|
|
|
Jak potrzebujesz małe ilości typu metr czy dwa jedź do centrostalu, wchodzisz z kartką na halę, wybierasz co potrzebujesz, docinają i płacisz. Dobre jak potrzebujesz po dwa metry ceownika, kątownika itp.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Galena w Zarzeczu.
|
|
|
|
|
Ja jak kiedys potrzebowalem tego typu rzecz (b. mala ilosc) to polecialem sobie na złom przy przemysłowej i sprzedali w cenie 2 x skup złomu wiec za grosze. Z kupki wybierasz co potrzeba a jak nie to jak koledzy mowili w powyzszych firmach.
|
|
|
|
|
w stalmecie (mrówka)
|
|
|
|
|
zawsze takie rzeczy kupuję w Centrostalu,miła i szybka obsługa(zawsze przed zakupem można wejśc na halę składowania i przyjrzeć się kilku rodzajom asortymentu,poradzić,zastanowić i w końcu wybrać).
|
|
|
|
|
Odświeżam temat, gdzie dostane w miare tanie kątowniki? a może komuś gdzieś zalegają już nie potrzebne?
|
|
|
|
|
Galena?
Generalnie im bliżej źródła, tym taniej - więc najtaniej jest kupować w hutach. Nie w hurtowniach. W hurtowniach z kolei najszybciej. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
to zes zabłysnal. gosc szuka jakis odpadkow a ty go do huty kierujesz. Ile tam bedzie mogl kupic ? Tira ? 5 tirow ?
|
|
|
|
|
Centrostalu już nie ma, ale w WobiStal na Grabskiego znajdziesz co Ci potrzeba.
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Ponoć w nowosielcu można kupić po cenie złomu odpady z huty z tego co słyszałem docinają na miare i uszkodzone odcinki zostają
|
|
|
|
|
CYTAT to zes zabłysnal. gosc szuka jakis odpadkow a ty go do huty kierujesz. Ile tam bedzie mogl kupic ? Tira ? 5 tirow ? feldt - a gdzie on to napisał? Nie umiesz pisać z polskimi znakami? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Podejdź na wtór stal, wybierzesz sobie i zapłacisz od wagi. Myślę że taniej nie kupisz.
A i bym zapomniał, jak się już tam wybierzesz to weź stare buty których Ci nie szkoda bo po takich pogodach to jest tam niezły syf |
|