|
|
|
Witam . Szukam pracy jako monter rurociągów . Czy wie ktoś jaki podwykonawca będzie wykonywał całe orurowanie w nowej inwestycji na terenie Elektrociepłowni w Stalowej woli ????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
orurowanie tzn chodzi CI o kanalizację, p-poż, woda itd??
|
|
|
|
|
CYTAT orurowanie tzn chodzi CI o kanalizację, p-poż, woda itd?? Wszystkie rurociągi ze stali czarnej i nierdzewnej
|
|
|
|
|
trza by iść na elektrownie i popytać, podwykonawców tam pełno, busów stoi masa pod bramą i na parkingach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dzięki za link . Wysłałem swoje CV na podany adres i tylko czekać na odpowiedź .
|
|
|
|
|
Możesz spróbować zapytać w Mostostalu Zabrze o. Czechowice - na razie działają na kotle, być może będą też robić rurociągi.
[EDIT] Pod powyższym adresem skontaktuje się z Tobą pani Lucia Cassas - po angielsku, jeśli znasz język to ok. Z tego co ostatnio mi napisała, to rozważają zlecenie tych prac firmie zewnętrznej - być może właśnie "zabrzakom" - mają aktualnie zaplecze i ludzi na budowie. Sam odpowiadałem na to ogłoszenie, ale póki co, chyba nie są do końca zdecydowani. |
|
|
|
|
Jak dowiedziałem się to praca przy montażu rur zacznie się od maja ... A podwykonawców jest bardzo dużo , chętnych do współpracy .
|
|
|
|
|
@Marek45
Ale rozmawiałeś z Zabrzem czy z Luciią? |
|
|
|
|
dowiedziałem się od kolegi , który też ubiega się ze swoją firmą o pracę na terenie tej inwestycji ... Podobno firma ,, Spawalnik ,, z Warszawy poszukuje monterów i spawaczy do tej pracy... Wysłałem tam też swoje cv , ale czy coś tego wyjdzie .... Czas pokaże .
|
|
|
|
|
Chyba niedługo ruszą z orurowaniem , bo części główne już przypływają barkami do elektrownii . Czekam kiedy odezwą się pracodawcy do których wysłałem swoje CV.
|
|
|
|
|
Daj znać na prv jakbyś coś wiedział.
|
|
|
|
|
dostał ktoś wiadomość od firmy Spawalnik z Wawy ws pracy na terenie EC?
|
|
|
|
|
czy ktoś wie o firmie hiszpańskiej która werbuje ludzi do pracy przy budowie EC ? Mają podane ogłoszenie w PUP Stalowa wola . Poszukują w różnych zawodach ....
|
|
|
|
|
Nareszcie już ruszyło montowanie rurociągów .... Ktoś będzie tam pracował ?? I w jakiej firmie ?
|
|
|
|
|
Właśnie pracuję już przy montażu rurociągów i szukam dobrych spawaczy 141 i 111 oraz bardzo dobrych monterów rur ze znajomością rys izometrycznego
|
|