|
|
|
Pytanie do posiadaczy TV kablowej (analogowej) ze Stelli.
Mam pakiet pełny, 61 programów + w rozpisce są 3 MUX-y naziemnej cyfrowej czyli dochodzi ok 20 programów jeszcze. Pytałem u nich, trzeba przestawić na tryb Antena i szukać, ma znaleźć. Szukałem na wszystkich możliwych ustawieniach i kombinacjach i kicha, nic nie znalazło z tych naziemnych kanałów. Ma ktoś z tym jakieś doświadczenie, jakoś udało się rozwiązać problem? Dodam, że TV dość świeże, spełnia wszystkie wymagane standardy TV cyfrowej. |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Pytanie do posiadaczy TV kablowej (analogowej) ze Stelli. Mam pakiet pełny, 61 programów + w rozpisce są 3 MUX-y naziemnej cyfrowej czyli dochodzi ok 20 programów jeszcze. Pytałem u nich, trzeba przestawić na tryb Antena i szukać, ma znaleźć. Szukałem na wszystkich możliwych ustawieniach i kombinacjach i kicha, nic nie znalazło z tych naziemnych kanałów. Ma ktoś z tym jakieś doświadczenie, jakoś udało się rozwiązać problem? Dodam, że TV dość świeże, spełnia wszystkie wymagane standardy TV cyfrowej. Zapuść skanowanie dtv i wszystkie kanały znajdzie :-) |
|
|
|
|
No właśnie nie znalazł mi ani jednego.
|
|
|
|
|
A kto ma wykaz wszystkich kanalow w dawnej Dianie a obecnie multimedia .Nigdzie nie moge tego znalesc.Chodzi mi konkretnie o kanaly w pelnym pakiecie tv analogowy.
|
|
|
|
|
@ irkuck - tak jak pisałeś, wybrać antena jako źródło sygnału i powinno znaleźć. Jaki masz TV (jakiej firmy)? Czasami jest błąd w oprogramowaniu TV np. w niektórych Philips-ach trzeba zmienić kraj na chyba Finlandię a nie Polskę i wtedy znajduje, może u Ciebie też jest coś takiego.
|
|
|
|
|
A masz z dekodera antenowy podpiety do tv a nie przez np hdmi ??
|
|
|
|
|
Dobra, rozwiązałem problem, dziwnie bo w trybie tunera tv kab i z pełnym skanowaniem, które trwało godzinę. Wypluło 150 kanałów z czego tylko te 20 kilka odkodowanych. Jest ok, temat do zamknięcia.
|
|