|
|
|
Ireneusz Weglinski
Nisko ul.Legutki 5 60 044 24 14 60 695 61 55 15 841 42 34 To jest nie daleko ronda rzeszow lublin Jak jedziesz od STW do Niska do tego ronda to przed rondem skrecasz w lewo jedziesz 100m potem skrecasz w prawo i po lewej jest ten warsztat Co do telefonow to nie wiem jak nr kom, ale stacjonarny napewno aktualny Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
To i ja się wypowiem
1.5 roku temu zakładałem w warsztacie wspomnianego powyżej Pana Węglińskiego. Wszystko jeździ bez problemów (odpukać), nie odczuwam zbytniego spadku mocy, pod maską wygląda to estetycznie, cena instalacji również atrakcyjna. Mam tylko 2 zastrzeżenia: 1. Za montaż wlewu gazu pod klapką- dopłata... Może tak jest wszędzie ale niesmak pozostał. 2. Butla zamontowana do jazdy na wstecznym Dla dobra zdrowia psychicznego lepiej od razu powiedzieć, że butla ma być zamontowana tak a nie inaczej i sprawdzić przy odbiorze. Ja to olałem, stwierdziłem, że to nie może być uciążliwe... Myliłem się... Także polecam tego przypilnować. Ogólnie oceniam na 4+ |
|
|
|
|
Zadowolenie klienta jest tym większe, im mniejsze są jego wymagania i wiedza w danym zakresie.
|
|
|
|
|
osobiscie polecam pana na barcach do zalozenia gazu. montaz wykonany wiele staranniej. przy rondzie potrafia zalozyc weza fi 30 na trojnik fi 20 a przewody gazowe pod autem musialem sam polapac bo wisaly. Choc przyznac nalezy ze instalacja sprawowala sie dobrze ale montaz niedbaly
|
|
|
|
|
co to znaczy "pan na barcach" ? :-)
pozdr |
|
|
|
|
To taki garażowiec. Heniek Podmaślak. 200 m za stodołą w lewo
|
|
|
|
|
:-) doceniam poczucie humoru
|
|
|
|
|
Polecam warsztat w Niwiska 693-453-627
|
|
|
|
|
CYTAT Polecam warsztat w Niwiska 693-453-627 To dla jasnosci MULTISERWIS w Niwiskach http://www.multi(...)/kontakt Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT To taki garażowiec. Heniek Podmaślak. 200 m za stodołą w lewo Zakładałem w tym garażu jest super fachowcem.Tylko nie 200 metrów,a jakieś 198,4 metra. |
|
|
|
|
sztefen .butla zamontowana do jazdy na wstecznym- oco tu chodzi /
|
|
|
|
|
chodzi o to, że kiedy otworzymy bagażnik i patrzymy na butlę to wielozawór jest skierowany do przodu, czyli bliżej siedzeń.
Prawidłowo zamontowana butla ten wielozawór powinna mieć z drugiej strony, w kierunku zderzaka. Jakie to ma znaczenie? Jeśli w butli mamy mało gazu (i nie mówię tu o prawie pustym, u mnie wystarczy, że jest 1/4 zbiornika- około 10L) podczas przyspieszania ten gaz "cofa się" (zjawisko znane z fizyki ) i wielozawór nie pobiera gazu ze zbiornika lecz wskazuję pustą butlę i przełącza się na benzynę. http://lpg-f(...)415.html pod tym adresem można poczytać na ten temat. P.S. Niektórzy powiedzą, że nie jeżdżą na "rezerwie" i ich to nie dotyczy ale NIC Was nie kosztuje, żeby powiedzieć jak ma być butla zamontowana a na pewno oszczędzi nerwy. (no chyba, że ma się do czynienia z monterem który jest nerwowy i powie "jak Pan wie lepiej to niech Pan sam montuje" ) |
|