Dołączył: 30 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Witam wszystkich.
Ostatnio w Stalowej Woli można spotkać młode, ładne kobiety chodzące od drzwi do drzwi. Nie są one "Świadkami", ankieterkami lecz zbierają fundusze na "szczytny cel". Przyjględnąłem się jednej kobiecie pochodzącej z Ukrainy i temu co ma do zaoferowania. Językiem polskim włada prawie doskonale tak, iż trudno uchwycić obcy akcent. Z wydruku potwierdzającego rejestrację firmy wynika, że firma firma nie prowadzi działalności powiązanej z tym co robi lecz jedyny wpis do działalności to handel detaliczny. Czy ktoś zna temat? O czo wtym chodzi? Czy to nie znów jakieś oszustwo? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To zwykli domokrążcy,szukają aby kogoś oszukać najlepiej takim w ogóle nie otwierać drzwi,przeganiać ich i niech idą tam z skąd przyleźli!!!
|
|
|
|
|
CYTAT Witam wszystkich. Ostatnio w Stalowej Woli można spotkać młode, ładne kobiety chodzące od drzwi do drzwi. Nie są one "Świadkami", ankieterkami lecz zbierają fundusze na "szczytny cel". Przyjględnąłem się jednej kobiecie pochodzącej z Ukrainy i temu co ma do zaoferowania. Językiem polskim włada prawie doskonale tak, iż trudno uchwycić obcy akcent. Z wydruku potwierdzającego rejestrację firmy wynika, że firma firma nie prowadzi działalności powiązanej z tym co robi lecz jedyny wpis do działalności to handel detaliczny. Czy ktoś zna temat? O czo wtym chodzi? Czy to nie znów jakieś oszustwo? A o jaką firmę konkretnie chodzi, o jaki szczytny cel i co dokładnie sprawdzałeś (po nr KRS? czy nazwie?) |
|
Dołączył: 30 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Nazwy nie pamiętam, ale firma zarejestrowana jako działalność jednoosobowa.
CYTAT To zwykli domokrążcy,szukają aby kogoś oszukać najlepiej takim w ogóle nie otwierać drzwi,przeganiać ich i niech idą tam z skąd przyleźli!!! Ciężko przegonić kobietę piękną, młodą, kulturalną i uśmiechniętą. |
|
|
|
|
Ja to zawsze takim mówię żeby dali mi numer konta i dane tej fundacji.
Na tym temat się kończy bo dosyć często zaczęli ściemniać że nie maja itp itp. więc od razu było pewne że naciągacze. |
|