|
|
|
i wykonania ogrodzenia domu w Janowie L.
Czy znacie kogoś i możecie polecić ? Ma być : - ogrodzenia 30 m, - brama automatyczna - furtka z video-domofonem Z czego robić i czym wypełnić takie ogrodzenie ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprawdź PW
|
|
|
|
|
To ja się przyłącze do tematu. Gdzie w Stalowej lub Nisku sklep z siatką ogrodzeniową i wszystkimi akcesoriami do jej montażu?
|
|
|
|
|
CYTAT To ja się przyłącze do tematu. Gdzie w Stalowej lub Nisku sklep z siatką ogrodzeniową i wszystkimi akcesoriami do jej montażu? W sobotę na rynku można zamówić bezpośrednio u producenta. |
|
|
|
|
A w którym miejscu?
|
|
|
|
|
CYTAT A w którym miejscu? Wcześniej stali między garażami a torami, jak się nic nie zmieniło to tam szukaj. Na samochodach dostawczych mają widoczny towar. |
|
|
|
|
Zajrzałbym za tym do Brico w Nisku. Chyba jakas promocja na siatke nawet była ostatnio.
|
|
|
|
|
Co myślicie o firmie budmont z Niska? Mieszkam na warcholach i pasuje mi firma budowlana z Niska,dzięki za informacje
|
|
|
|
|
Skorzystałam z opinii na tym forum i zamówiłam bramę u Pana Damiana Zakrzewskiemu www.grodze.pl. ...
Brama już została wykonana, wykonana solidnie, z dbałością o każdy szczegół, zgodnie z naszymi oczekiwaniami. ..polecam tą firmę. .. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT To ja się przyłącze do tematu. Gdzie w Stalowej lub Nisku sklep z siatką ogrodzeniową i wszystkimi akcesoriami do jej montażu? W sobotę na rynku można zamówić bezpośrednio u producenta. Polecam firmę Bogmet z Pysznicy, jakiś czas temu szukałem, porównywałem ceny i przypadkiem do nich trafiłem kupując drut zbrojeniowy, byli tańsi i dowieźli mi na miejsce a co zostało dogadałem się i zwróciłem... |
|