|
|
|
Od 6 miesięcy prowadzę swoją stronę - , na której zamieszczane są ogłoszenia na ciężki sprzęt. Staram się sam ogarniać sam marketing i sprawy związane z hostingiem itp.
Czasami mam wrażenie że porwałem się z motyką na słońce, wiem że czymś takim zajmuje się np Allegro, czy można w jakiś sposób konkurować z takim molochem? Czy strona Wydaje się Wam profejsonalna? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ale jaka strona, nie podałeś nawet adresu.
|
|
|
|
|
jak będziesz miał choćby 10% budżetu na marketing jaki ma allegro to możesz próbować konkurować.
|
|
|
|
|
postaraj się wbić na jakieś masowe imprezy, jako sponsor ( koszulki z logo długopisy i inne pierdoły ) ludzie zauważą, reklama w tv jednak kosztuje a allegro na to stać!!!
|
|
|
|
|
Nie masz szans. Kiedys szukałem sam po ebay.pl, gratce czy innm czymś ale teraz tylko w allegro szukam
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Od 6 miesięcy prowadzę swoją stronę - , na której zamieszczane są ogłoszenia na ciężki sprzęt. Czy strona Wydaje się Wam profejsonalna? Podaj adres strony. Moze uzytkownicy podpowiedza jak i co udoskonali. Ja jestem na pewnej stronie co byla zakladana w maju 2006r. W 2008r miala 6tys uzytkownikow zarejestrowanych , Dzis mamy 2014r i na tej stronie jest ponad 90tys uzytkownikow zarejestrowanych. Wlasciciel kase bije jak cholera. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
mi się wydaje ze allegro już się wypala szybciej sprzedaje teraz rzeczy na tablicy
|
|
|
|
|
allegro jest powiazane z tablica, z tym ze tablica to strona bardziej lokalna a allegro na caly kraj i nie tylko
|
|
|
|
|
Mi sie wydaje ze tablica jest bardziej regionalna. Wiecej ogloszen z regionu jest niz na allegro.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Link został usunięty
|
|
|
|
|
A mi się wydaje że strona ma duży sens, na stronie tylko konkretny sprzęt budowlany. Musisz dobrze zareklamować stronkę, powysyłać maile do różnych firm, może ogłosić się na jakiś forach budowlanych. Musisz tylko sie dobrze zareklamowac.
|
|