|
|
|
Potrzebna dobra krawcowa do uszycia sukienki wieczorowej na wesele. Co polecacie ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
polecam Usługi Krawieckie Regina Stelmach Rzeczyca Długa
szyła dla córki sukienkę na studniówkę.trzeba się dużo wcześniej umawiać ma dużo zamówień. Niestety nie posiadam tel na chwilę obecną, ale w razie zainteresowania nie ma problemu z podaniem |
|
Dołączył: 30 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Są dwa zakłady krewieckie przy ul. Sedlanowskiego 3 nie pamiętam nazw, ale do jednego wchodzi się wejciem jak na pocztę, tylko schodami na górę, a do drugiego po przeciwnej stronie budynku wejściem jak do Spółdzielni Mieszkaniowej i Biblioteki i też schodami na górę.
|
|
|
|
|
dziekuje
|
|
|
|
|
Korzystał ktos z usług Pań krawcowych na edukacji i za halą targową ?. Chodzi mi o zwezenie i skrocenie spodni meskich.
|
|
|
|
|
Ja korzystam tylko z usług Pani koło "Rustiki". Zwężenia, skrócenia, itp. Bardzo dobrze
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Rustika na Okulickiego czy Białe Domy ? Ile zapłaciłes ?
|
|
|
|
|
Rustika Okulickiego. Nie pamiętam ale nie zrujnowało to mojego budżetu
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
ok dzieki przejde sie w sobote
|
|