~~solenizant | |
|
|
Czy ktos mi moze polecic cukiernie ,ktora robi najlepsze torty?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~mona | |
|
|
Ja robie najlepsze torty-naprawdę.A jesli chodzi o cukiernię to prawdopodobnie ta w City Parku jest ok.
|
|
|
~~kij | |
|
|
najlepsze ciasta i torty bez chemii ma Turbia niedawno się tym interesowałem
|
|
|
~~ vf v v v v v | |
|
|
tylko nie zamawiaj pod telegrafem . sa straszne . w city parku owszem pyszne
|
|
|
~~torcik | |
|
|
TUUURBIA
|
|
|
~~mona | |
|
|
Pewnie,że Ci zrobię!
Ale jakbyś jednak chciał z cukierni to owszem zgadzam się,że Turbia.Przypominam sobie,że jadłam na komuniach i weselu.Prawda jest też,że chemii "skąpią"i to jest chyba ich plus.Kupuje pieczywo z Turbii i tez jest b.dobre. |
|
|
~~gucia | |
|
|
wszystkie stalowowolskie i okoliczne cukiernie robią syfy, nie torty
|
|
|
~~zaq | |
|
|
na ulicy kompozytorów polski (taka mała uliczka) robią najlepsze torty. Nigdzie w Polsce takich nie ma
|
|
|
~~solenizant | |
|
|
CYTAT na ulicy kompozytorów polski (taka mała uliczka) robią najlepsze torty. Nigdzie w Polsce takich nie ma a gdzie jest ulica kompozytorow |
|
|
~~byly pracownik | |
|
|
bardzo polecam wyroby cukierni turbia wszystko naturalne bez chemii a jak ktos ma szczegolne zamowienie wszystko zrobia tylko trzeba jechac na zaklad do turbii i tam zlozyc zamowienie a odbior jest w jednym z ich sklepow
|
|
|
~~mniam | |
|
|
naj naj torty w cukierni motycze, maja stronke internetowa....zamawiałam ciasta i tort na wesele jestem bardzo zadowolona. naprawdę polecam
|
|
|
~~Stalówek | |
|
|
pani Dyś z bialych domow...
|
|
|
~~Łasuch | |
|
|
http://www.cukierniamotycze.pl/oferta.html
|
|
|
~~gość | |
|
|
Nie polecam motycz jadłam ich torty na weselach i są okropne.
|
|
|
~~ktos | |
|
|
motycze to sama chemia i czas oczekiwania 6-7 miesiecy
TAK LUDZIE JEDZĄ CHEMIĘ |
|
|
~~malinka | |
|
|
CYTAT pani Dyś z bialych domow... naprawdę warto? biorę pod uwagę wypieki weselne u tej Pani. |
|
|
~~fika | |
|
|
motycze to jest coś ohydnego za bardzo wygórowaną cenę,torty sztuczne suche,obrzydliwe
|
|
|
~~fika | |
|
|
dajcie namiary na tę panią Dyś
|
|
|
~~Prezes | |
|
|
w Zarzeczu kobieta robi wypasione torty i dobre
|
|
|
~~mariola | |
|
|
a Ja polecam cukiernie Marta na Poniatowskiego w pawilonach chyba obok Żabki robią naprawdę pyszne torty na naturalnych składnikach i prawdziwe masy a nie jakaś ubita śmietana
|
|
|
~~ger | |
|
|
CYTAT mona, a zrobisz mi torta chyba loda cos ci sie pomylilo!!!!!!!
|
|
|
~~.Ania | |
|
|
Mariola ta cukiernia od pięciu lat nazywa się Grażyna a torty takie sobie,żadna rewelacja.
|
|
|
~~mona | |
|
|
-ger, masz łeb pusty jak makówka albo gorzej.idź sie leczyć!
|
|
|
~~majka | |
|
|
a ja myślę ze w cukierni w motyczu, jeśli chodzi o większą ilość...
|
|
|
~~mona | |
|
|
Myślę,że masz jeszcze większy mętlik w głowie niż wcześniej.Ile ludzi, tyle opinii.Chyba się musisz pomęczyć i zdecydować sam.Ja namawiam na Turbie lub cukiernie w City Parku.Ale zaraz ktoś napisze,że jakas pani Kazia piecze najlepsze więc...masz dylemat.Życzę zdrówka!
|
|
|