|
|
|
Mój 3 latek nie dostał się do przedszkola nr 15, przyjęli tylko 32 dzieci, a nieprzyjętych jest ponad 60, porażka jakaś, nie mam pomysłu co teraz. A jak sytuacja u Was? Wie ktoś coś może, czy w jakimś przedszkolu zostały wolne miejsca???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
My składaliśmy do 3 przedszkoli i na szczęście do ostatniego się dostał (m in do 15 też się nie dostał )
Dorii |
|
|
|
|
Polecam przedszkole prywatne Domowa Akademia Przedszkolaka na ulicy Harcerskiej
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Nie wszystkich stać na prywatne przedszkole!! A w tych państwowych jest zbyt mało miejsc :(
|
|
|
|
|
moj 3 latek do przedszkola nr 4 ale tez musialem walczyc z 3 osobami bo byly 2 miejsca wolne i 3 dzieciaki mi sie udalo.
|
|
|
|
|
witam , mój maluch dostał się bez problemu do przedszkola nr 10 , nadmienię tylko , że składałam tylko do jednego przedszkola i w dokumentach podałam tylko to jedno miejsce do którego chcę , żeby chodził więc się bardzo cieszę
|
|
|
|
|
A myślisz, że to miało znaczenie do ilu przedszkoli składałaś wniosek??
|
|
|
|
|
witam , tak miało to znaczenie
|
|
|
|
|
CYTAT witam , mój maluch dostał się bez problemu do przedszkola nr 10 , nadmienię tylko , że składałam tylko do jednego przedszkola i w dokumentach podałam tylko to jedno miejsce do którego chcę , żeby chodził więc się bardzo cieszę W takim razie nasze dzieci będą chodzic do tego samego przedszkola |
|