|
|
|
CYTAT Hahaha!! jak ukraść mięso które niby jest za pleksą? Dobra...oświecę Was Tylko mi nie mamrać później,że znam to z autopsji ...a no...jak Pani poda Ci już tą wendlinkę,czy mięsiwo to chowasz je gdzieś do torby czy pod ubranie i sprawa załatwiona. (oczywiscie tak,żeby nikt tego nie zauważył) A jak wiemy, "świeże" nie jest metkowane kodami zabezpieczającymi i żadna bramka nie "zapiszczy". Taaa daaa !!! Zagadka rozwiązana I dlatego własnie stoiska z wędlinami miedzy innymi przynoszą najwieksze straty z całego asortymentu sklepów. Spoko luz mnie nie wzrusza czy mam zwazone 19 czy 22 dkg i do lba by mi nie przyszlo żeby sobie kupic 5 pierogow i je zjeść w drodze do kasy dlatego nawet nie zalapalem jak można cos takiego wynieść. Ehhh jak widać kreatywność ludzka nie zna granic, a potem w Rossmannie lazi bodyguard za człowiekiem jak cien. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiedyś był taki program w tvp o kradzieżach w supermarketach i okazało się,że 90% złodziei podjeżdża pod sklepy dobrymi samochodami i kradną nie dlatego,że muszą,tylko tak mają.
Sielanka |
|
|
|
|
Nie jest powiedzianie,ani nie ma reguły na to jak wygląda złodziej w supermarkecie.
Właśnie w opisywanym przez samantę sklepie Panie tam pracujące opowiadały,że bardzo często kradną ludzie,których w życiu byśmy o to nie podejrzewali.Dobrze ubrani,sięgający po firmowe towary z górnych półek (za który właśnie nie zawsze maja ochotę płacić) Nie wiem...może takie hobby mają,czy jak.... |
|
|
|
|
No ale jak zrozumieć np.człowieka,który jest prezesem sądu i kradnie kawałek kiełbasy w Biedronce .Co nim kieruje?
Sielanka |
|
|
|
|
Choroba
|
|
|
|
|
Wilczy apetyt.