~~walenty | |
|
|
1NNN
2Mini max 3london pub 4tawerna w lecie na dworze 5tło 6cleopatra 7omega 8 irish bar 9 joker 10 biesiada 11 bila 12 oskar 13 roma 2 LIGA aj ósemka quatro reset al padlino ekstarklase barow wymienialem w temacie o walentynkach. nara |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~zaq | |
|
|
Jak dla mnie w pierwszej lidze jest jeszcze pub "paragraf"
|
|
|
~~bywacz | |
|
|
ludzie co wy widzicie w tym nnn i minimaksie ? według mnie to najgorsze knajpy w stw
|
|
|
~~barto | |
|
|
1. SŁONECZKO
2. LASOWIANKA |
|
|
|
|
|
1) tawerna w lecie na dworze
2) cleopatra 3) biesiada 4) ósemka 5) reset 6) joker |
|
|
|
|
Tak sobie czytałem system oceniania w "Rankingu" opracowanym przez Walentego i jakiegos smiesznego Bywacza.
Stąd,gdy tylko objawili się tacy znawcy Barów liczącyh się w tym miescie. Oczywiście każdy ustala swoje zasady i jeśli tak pasuje to jestem w stanie sie zgodzic. Ale nie sa to jacys geniusze świata jurorów. A tak poza tym: Słyszeliscie o takim Barze Watykan jest w tym miasteczku i co niektórych zdziwko by walneło. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Można by jakąś ankietę zrobić
|
|
|
|
|
Jestem za to by było Obiektywne i pajac sygnujacy sie nickiem Obiektywny miałby tu cos do powiedzenia...
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~dzejson | |
|
|
zapomnieliscie dodac do listy pub La Luna
|
|
|
~~ccc | |
|
|
CYTAT 1) tawerna w lecie na dworze 2) cleopatra 3) biesiada 4) ósemka 5) reset 6) joker 1) paragraf!!!! |
|
|
~~wasq | |
|
|
a gdzie bar Bachus???
|
|
|
~~sss | |
|
|
Bachus nie istnieje ładnych kilka pare lat
|
|
|
~~Znawca | |
|
|
CYTAT 1NNN 2Mini max 3london pub 4tawerna w lecie na dworze 5tło 6cleopatra 7omega 8 irish bar 9 joker 10 biesiada 11 bila 12 oskar 13 roma 2 LIGA aj ósemka quatro reset al padlino ekstarklase barow wymienialem w temacie o walentynkach. nara Oj człowieku, piszesz o barach a wymieszałeś puby z restauracjami i na końcu pizzeria najgorsza z możliwych gdzie już nikt nie chodzi. Bywalec z ciebie żaden. Byłem ostatnio w kilku pubach przez ciebie wymienionych. Gdzie te tłumy pytam? Wszędzie puste stoliki. |
|
|
~~weselnik | |
|
|
W ostatniej ankiecie najlepszym barem okazał się BAR pod DĘBEM.Ale tam niestety nie każdy może o tak wejść sobie.Obowiązuje gajerek i eleganckie obuwie.Każdy ma byc ubrany jak właściciel tego baru,który prowadził również Dom Weselny,a wcześniej słoneczko.Niestety chęci przerosły możliwości finanasowe.No ale jak tak dba się o klientów to wcale się nie dziwię.Jako organizator uroczystości weselnych czy komunijnych,właściciel lokalu podejmuje gości ubrany w dresie,lub w lecie w krótkich spodenkach,klapkach i koszulce na ramiona z wystającymi kłakami z klaty piersiowej.W dodatku szybko zabiera naczynia i sztućce ze stołu do umycia,by moć zaraz podać w nich obiad następnym stolikom.Wiem,bo byłem tam na weselu i opisuję to co zobaczyłem.Nie wspomnę o jedzeniu,ktore odgrzewane jest z gotowych mrożonek,kupionych w Biedronce,bleeeee.
|
|
|
~~weselnik | |
|
|
Sory ten bar nazywa się Pod Orzechem.A ja napisałem Pod Dębem.
|
|
|
|
|
|
Jak dla mnie 1/Bila, 2/Joker 3/AJ(chociaż właściciela to bym #@$%!&*) 3/Omega, no i jeszcze Reset, chociaż to pizzeria..
Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
~~Tomy | |
|
|
Ja się cieszyłem, że w Stalowej powstaje Irish Pub. Niestety jak widzę Irish to jest on tylko z nazwy. Knajpa ogólnie nie jest zła, ale brakuje tego klimatu.
Ciekawa jest biesiada. A póki co brakuje mi w naszym miescie coś w stylu Sport Pubu. |
|
|
~~robol | |
|
|
pniak pod huta jest najlepszy.
|
|
|
|
|
|
1. Billa
2. Omega 3. NNN 4. Oscar (ze względu na bilard) 5. Alternatywy Jakby jeszcze Bajer Bar istniał ... |
|
|
|
|
W London Pubie jest ciekawy wystroj no i w miare niezly klimacik ;)
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7027721 |
|
~~barman | |
|
|
Nie no ten Bar pod Orzechem jest najlepszy i bije wszystkie bary na potęgę.Wspaniały klimat,czyste powietrze i inteligentni ludzie na poziomie.Bar pod Orzechem dałbym mu 1 miejsce!
|
|
|
~~barman | |
|
|
Nie no ten Bar pod Orzechem jest najlepszy i bije wszystkie bary na potęgę.Wspaniały klimat,czyste powietrze i inteligentni ludzie na poziomie.Bar pod Orzechem dałbym mu 1 miejsce!
|
|
|
~~barman | |
|
|
|
|
|
~~barman | |
|
|
|
|
|
~~Stalówek | |
|
|
London Pub...a kiedys jakies 8-9 lat temu na miejscu La Luny Green Pub,''Zielony'' i Dżem po godzinach grany na zywo i spiewany przez stałych bywalców...ku.wa ale fajnie było...
|
|
|