|
|
|
No jakie wrażenia bo jak wszedłem to wystrój super ciekawe jak placki, podoba mi się ten pokój dla dzieci z grami internetem itp. ludzie to kupią tak mi się wydaje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
byłem i się zawiodłem, trampek nie pizza. Mało składników, sosu na pizzy w ogóle jakby nie było. I z tego co rozmawiałem ze znajomymi nie ja JEDEN się zawiodłem. System taśmowy też jest za to odpowiedzialny niestety...... NIE POLECAM
|
|
|
|
|
A mi smakowało, szału nie ma ale jest ok.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Też byłam z rodziną i niestety nie smakowało nam, nie dość że ciasto twarde, chciałam zjeść ze szpinakiem to nie było a za sos pomidorowy trzeba zapłacić 1 zł. Do tego pizze które zamówiliśmy były strasznie tłuste. My już tam nie pójdziemy...
|
|
|
|
|
Ja też skusiłam się na TelePizzę. Niestety również się rozczarowałam: ciasto twarde a w smaku jak papier, na pizzy było dosyć dużo dodatków ale i one pozostawiały wiele do życzenia.
Osobiście nie polecam. ... *** J o L k A *** ... |
|
|
|
|
Nie wiem jak wy ale dla mnie suche ciasto pieczarki wyschnięte, może i wystrój fajny ale to nie czyli ich lokalem jak najważniejsze czyli pizza to zakalec, dobra pizze to mają aktualnie w Avanti, zresztą gdy niekiedy przechodzę to widzę gdzie mają gości a gdzie pustkami świeci, nie wróży to dobrze tej pizzerii
|
|
|
|
|
Betty, a Ty kiedyś piekłaś pizze? czy myslisz że mają naszykowaną na półce i zanim Ty zadzwonisz to już do ciebie jedzie? Pizza od momentu zrobienia musi siedzieć w piecu 15-20 min...robota 10min, dojazd 10...nie narzekaj!!!
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
CYTAT Betty, a Ty kiedyś piekłaś pizze? czy myslisz że mają naszykowaną na półce i zanim Ty zadzwonisz to już do ciebie jedzie? Pizza od momentu zrobienia musi siedzieć w piecu 15-20 min...robota 10min, dojazd 10...nie narzekaj!!! Pojęcia nie masz o czym piszesz. 15-20 minut to siedzi nawalona na maxa dodatkami polska parodia "pizzy", prawdziwa pizza z 2-4 dodatkami na cienkim cieście pieczona jest w bardzo wysokiej temperaturze i trwa to 4-5 minut. Ostatnio zamawiałem z telepizzy i pizza była pyszna, chrupiące ciasto od spodu, pysznie miękkie na wierzchu, dodatków tyle ile w prawdziwej pizzy być powinno. Jedno ale - wchodząc na stronę telepizzy, w menu w zakładce Promocje są bardzo atrakcyjne promocje i jest ich bardzo dużo. Niestety dla lokalu w STW praktycznie nie ma żadnej promocji na pizzę :( jedynie w piątek 3 średnie za 36zł, ale to tylko namiastka tego co jest w innych lokalach w Polsce. |
|
|
|
|
polecam gorąco ;-)
syanley |
|
|
|
|
Nastezji naucz się czytać ze zrozumieniem to co piszą inni a dopiero potem zabieraj głos.
janek82 mówisz,że pizza dobra to może faktycznie czas się tam wybrać. >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Pizza od momentu zrobienia musi siedzieć w piecu 15-20 min... ... jaja sobie robisz ....taką cieniutką pizzę w temperaturze ok 250-300 stopni to max 5-7minut.... potem już czarną wyciągają ....po 15 minutach to by zostało tylko czyszczenie pieca z węgielków hahaha..... " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
W porównaniu z poprzednia telepizza tu jest na +, jak narazie polecam, cienkie ciasto, ciagancy ser, i dobry podklad z sosow. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
CYTAT anulka wiesz może chcą postawić na szybkość dowozu, bo w innych pizzeriach długo trzeba czekać zanim dostarczą Ci pizzę do domu, czas oczekiwania to około 30 lub 45 minut nawet A to długo? Bo myślałam, że to standardowy czas. Ja czekam zwykle 50-60 minut, ale to w weekendy. Więc myślę, żę i tak nie jest źle ;) |
|
|
|
|
porażka nie polecę nawet największemu wrogowi zreszto pustki w lokalu o czymś świadczą
|
|
|
|
|
milililka91 fakt pustki są ale nie podejrzewam, żeby w innych pizzeriach na tygodniu były tłumy. Może mieszkańcy muszą się przyzwyczaić, że na nowo mamy TelePizzę.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Dla mnie jak najbardziej może być. Czuć, że składniki świeże, cenowo nie jest najgorzej. Lokal też przytulny.
|
|
|
|
|
Witam, zamówiłem sobie ostatnio tam pizze i mam zastrzezenie tylko co do ilosci skladnikow, reszta czyli smak i obsluga super. Szczegolnie obsluga na 6+ .
|
|