|
|
|
Właśnie zauważyłem iż dziś odsłonili szyld z nowo wyremontowanym lokalem o napisie "Telepizza" nadmienię ze mamy aktualnie w tym budynku już dwie obok siebie pizzerie a chyba telepizza już była w budynku centrum 4,niedawno ujrzeliśmy odnowiony lokal Avanti a tu kolejny lokal
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
...widać za mało lokali w jednym budynku na tak dość bogatym osiedlu było .....ale Ci chociaż mają przed lokalem nowe skuterki do rozwożenia tego "cudeńka" ........a i okoliczni "żule" pozyskają nowe ofiary dobrym słowem ---> dołóż dobry człowieku 50 groszy bo mi do winka brakło........
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Widziałam też zdaje się 3 ogłoszenia pracy do pizzerii "123pizzeria". Nie wiem czy to jakaś sieć czy tak napisali ..
|
|
|
|
|
może być nawet 5 obok siebie i tak klientów będzie mieć ta najlepsza więc może dla nas lepiej będą się bardziej starać o klienta bo jak nie to upadną
|
|
|
|
|
jak telepizza będzie mądrze zarządzana i zachowana jakość GWARANTUJĘ tam swoją obecność !! najlepsza pizza w mieście !
|
|
|
|
|
Faktycznie tam wiecznie stoją menele osiedlowe to będzie dla nich świetna reklama na początek biznesu, no i jak pamiętam to telepizza słynie iż ma małe i drogie pizzy miałem już okazje jeść to coś co oni nazywają pizzą ale fakt może ten lokal będzie inny
|
|
|
|
|
Pytanie? W którym miejscu bo nie widziałem jeszcze.
|
|
|
|
|
Przepraszam za pytanie. Rozumie, że w miejscu po salonie plusa, czy Viennie jeśli ktoś jeszcze pamięta.
|
|
|
|
|
Ktoś wie czy właściciel ten sam?
Miałam "przyjemność" jeść pizze w poprzednim lokalu i niestety bez rewelacji, ciekawe jak będzie tym razem. Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
inny właściciel bankowo
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
lokal to dawny plus gsm a wcześniej Viena czy jakoś tak
|
|
|
|
|
....jacky108 dokładnie tam ....
|
|
|
|
W jednym bloku 3 pizzernie, 4 sklepy spożywczo-monopolowe, mięsny, apteka, księgarnia, cukiernia i chyba jeszcze na zapleczu bu...l.
|
|
|
|
|
dwa salony fryzjerskie do tego należy dodać ( w tym jeden ze spa ...sorry),aaa... jeszcze warzywniak i torty Ani
|
|
|
|
|
taa, szkoda tylko że do takiej bidrony czy tesco trzeba naginać przez pół miasta bo w pobliżu nic.
|
|
|
|
|
w miejscu gdzie byla telepizza ma byc "mammaburger".
W amerykańskim stylu. Fajna sprawa ukradli mi pomysł :( |
|
Dołączył: 16 Marz 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT W jednym bloku 3 pizzernie, 4 sklepy spożywczo-monopolowe, mięsny, apteka, księgarnia, cukiernia i chyba jeszcze na zapleczu bu...l. a gdzie ten burdel niby jest? |
|
|
|
|
Właściciel Telepizzy to ktoś nowy, nie ten sam, który miał ją w Centrum 4 więc jest nadzieja, że jakość będzie na prawdę dobra tak jak w innych miastach (Rzeszów, Kraków itd. o czym możemy poczytać na forach lub przekonać się sami).
Ciekawe, kiedy otwarcie ? Ktoś wie ? >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
CYTAT Właściciel Telepizzy to ktoś nowy, nie ten sam, który miał ją w Centrum 4 więc jest nadzieja, że jakość będzie na prawdę dobra tak jak w innych miastach (Rzeszów, Kraków itd. o czym możemy poczytać na forach lub przekonać się sami). Ciekawe, kiedy otwarcie ? Ktoś wie ? telepizza nie była zła tylko ceny w "mieście PIZZY" nie były konkurencyjne. |
|
|
|
|
telepizza ma to do siebie ze ma własną markę i jednocześnie własne składniki by ta pizza była tak samo smaczna w krakowie czy warszawie. Mięsne dodatki były z wyższej półki i uwierzcie nie były to szyneczki z biedronki czy tesko jak robią to inni właściciele pizzeri.
|
|
|
|
|
CYTAT Ciekawe, kiedy otwarcie ? Ktoś wie ? ponoć w poniedziałek rusza zobaczymy może coś w promocji będzie dziś chodzili po okolicy i rozdawali pizze za darmo |
|
|
|
|
.... ale..ale... czy trzy skutery i cztery auta do rozwożenia pizzy to nie za dużo....? ... hmmm ... liczą na tak wiele zamówień ? ...sądząc po wpisach na forum to chyba wszyscy jednocześnie musieli by zamówić dowóz czy mi się tylko wydaje? ...
|
|
|
|
anulka wiesz może chcą postawić na szybkość dowozu, bo w innych pizzeriach długo trzeba czekać zanim dostarczą Ci pizzę do domu, czas oczekiwania to około 30 lub 45 minut nawet
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Betty wczoraj od włocha w 28 minut na piaskach pizza była od momentu zamówienia więc to nie reguła
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jacek o widzisz jaki expres no zobaczymy jak to będzie funkcjonowało w TelePizzy.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|