|
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=DOQ9ZKz-Hso&feature=share
polecam obejrzec, z gory wygada to jakos duzo ladniej |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autor chyba lubi Stalową. Fajnie, że jest nas więcej.
|
|
|
|
|
To pewnie z Quadrocoptera robione, koło ronda z husarem widziałem jak latał
|
|
|
|
|
swiat z góry wydaje sie lepszy
|
|
Dołączył: 29 Gru 2006r. Skąd: Stalowa Wola/Gdańsk Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jestem pod wielkim wrażeniem. Dzięki
Maciej =========================================== Gdy nie mamy, co kochamy, to kochamy to, co mamy :) |
|
|
|
|
super ...ale zawsze jest ale...gdyby wolniej tak (mam na myśli ,,by można było lepiej się przyjrzeć")...
|
|
Dołączył: 16 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A ja powiem tak: d... nie urywa. Jakby nie muzyka to bym do końca nie obejrzała. Brak planu, brak jakiejkolwiek spójności, powiązania. Kamera skacze "z jednego ujęcia" na drugie, za szybko, bez płynności zmieniają się ujęcia z rożnych miejsc, ulic itp. Pomysł ciekawy, ale nie dopracowany. Raz ta raz inne ulica, obiekt, raz w nocy raz w dzień ... loteria. ewidentnie brakuje scenariusza.
|
|
|
|
|
daffydaff-Święte słowa, popieram Twoją wypowiedź,brak jakiejkolwiek koncepcji.
|
|
|
|
|
zrob lepszy jeden z drugim
|
|
|
|
|
Mi się podoba.
Filmik dobrze pokazuje, że tak naprawdę Stalówka jest niebrzydka. W porównaniu do innych miast podobnej wielkości w PL jest nawet ładna... nie wspominając już o wielkich zmianach w ciągu ostatnich 10 lat (początek lat 2000 to był jeden wielki syf). Technicznie film nie jest zły. Ujęcie ze startu pomiędzy wiaduktami robi wrażenie, niczym jakaś scena z "Robocopa", czy podobnego filmu. Robiąc tego typu film trzeba pamiętać, że StW to bloki i przemysł, i na takich właśnie industrialnych klimatach się skoncentrować. |
|
|
|
|
CYTAT Ujęcie ze startu pomiędzy wiaduktami robi wrażenie, niczym jakaś scena z "Robocopa", czy podobnego filmu. No bez przesady ... film jest bardoz mizerny. A ujęca z lotu ptaka w 21 wieku nie robią żadnego wrażenia. |
|
|
|
|
CYTAT No bez przesady ... film jest bardoz mizerny. Który film? Robocop czy StW z lotu ptaka? CYTAT A ujęca z lotu ptaka w 21 wieku nie robią żadnego wrażenia. To jest niecodzienna perspektywa i jeśli ujęcia są zrobione w miarę poprawnie technicznie (kadrowanie, oświetlenie) to robią wrażenie. No chyba że codziennie startujesz pionowo między wiaduktami po zakupach na rynku, wtedy rozumiem, nic ciekawego. |
|
|
|
|
Ajaki sprzet trzeba miec zeby takie ujecia robic??? Chodzi mi o ten alasmiglowiec.
A juz wiem HEKSAKOPTER Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Każdy potrafi psioczyć i krytykować, weź jeden z drugim wypakuj kasę na sprzęt i zrób lepszy filmik a dopiero potem krytykuj.
|
|
|
|
|
fajny filmik dobrze, że są jeszcze ludzie, którym chce się coś robić aby promować nasze miasto
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Helikopterków jest już na rynku multum np. https://vimeo.com/31252441 - koszt tego akurat to jest pikuś w porównaniu do kamerki jaką mu założyli (Red One Epic -koszt przynajmniej 40.000 $) - jakby "heli" runął to .....
Jeśli chodzi o filmik przedstawiony w tym temacie to jest parę dobrych ujęć i spoko pomysł. Niestety kolorystyka i jakość jak na dzisiejsze czasy to ... Dla mnie jeśli chodzi o zrobienie wizytówki miasta najlepszym sposobem jest zrobienie Time lub Hyper Lapse - potrzeba do tego lustrzanki + obiektyw + statyw + interwalometr w wersji min. i dodatkowo: automatyczne głowice i/lub dolly/slidery w wersji droższej. A efekt jest .... zobaczcie np.: https://vimeo.com/81244498 , https://vimeo.com/57405003 I ponadto - dzięki robieniu zdjęć lustrzanką finalny materiał możemy zrenderowac w rozdzielczości 6 K. |
|
|
|
|
Pizzeria - jesteś nabijaczem postów i tym samym chcesz aby jakiś temat wyleciał z głównej strony !!
Admini: zbanować go ! |
|
|
|
|
Polecam część 2
|
|
|
|
|
Drugi filmik juz duzo lepszy, czekam na nastepne, ale postaraj sie robic dluzsze ujecia
|
|
|
|
|
CYTAT Każdy potrafi psioczyć i krytykować, weź jeden z drugim wypakuj kasę na sprzęt i zrób lepszy filmik a dopiero potem krytykuj. Racja Super,że komuś się chciało. Dzięki za fajne filmiki i prosimy o jeszcze |
|
|
|
|
Bardzo fajne! Gratuluję!
Jeżeli będziesz robił część trzecią, pomyśl nad pokazaniem okolic przemysłowych i szybkiego przelotu między długimi blokami na Okulickiego (ujęcie w stylu Trench Run w Star Wars ). Pozdrawiam! |
|
|
|
|
Moderowano przez: stalowem reklama
|
|
Dołączył: 16 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Druga cześć lepsza, fajnie pokazane ujęcia.... wolniej i fajne przejścia między ujęciami. Oby tak dalej. Praktyka czyni mistrza
|
|