~~IZABELLLL | |
|
|
NAJPIEKNIEJSZA BARMANKA.......obśługuje w Arkadii........karnacja ciemna..wszystko na miejscu...poprostu cud..miód...malina...podobna do Rihanny:********
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Stasiu | |
|
|
CYTAT Oczywiscie Kasia i Alinka w NNN Alinka- TAK, Kasia- NIE. |
|
|
~~good | |
|
|
CYTAT NAJPIEKNIEJSZA BARMANKA.......obśługuje w Arkadii........karnacja ciemna..wszystko na miejscu...poprostu cud..miód...malina...podobna do Rihanny:******** chyba sama o sobie napisałaś?
|
|
|
~~kurczaczek | |
|
|
ale jest tam taka dziewuszka . podobna jest naprawde tez to zauwazyłem . czasem tez na szatnii stoii jak jest tłum . fajna laska
|
|
|
~~mik | |
|
|
chyba chodzi o synową właściciela. ładna.
|
|
|
~~ppppppp | |
|
|
A mnie w Arkadii podobają się dwie dziewczyny jedna synowa właściciela a druga jest kelnerką na dole
|
|
|
~~mcmc | |
|
|
chyba ktoś z WAS dzieci zapomniał o Dziewczynie z AJ\'otu, taka kręcona, która jest zawsze uśmiechnięta, można z nią zażartować, pogadać i nigdy nie ma focha..
(pracuje tam od wielu lat..) a nie jakieś cizie to Wam ciepłe piwo dadzą... |
|
|
~~miastowy | |
|
|
Nie rozbawiajcie mnie że te lalki w Arkadii to objaw piękności
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT chyba ktoś z WAS dzieci zapomniał o dzieci to poszukaj w piaskownicy .....******* nie wyrażę się brzydko chociaż Ty ******** obrażasz niejedną osobę na forum!!!!!!!!!!!!! " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~bip | |
|
|
CYTAT Nie rozbawiajcie mnie że te lalki w Arkadii to objaw piękności jasne chyba że komuś się podobaja te sztuczne dziewuchy
|
|
|
~~taki jeden | |
|
|
Nie sztuczne to nie. Ale te z Arkadii to nie przesadzajmy ze jakies pieknosci. No ale dobra "po ciemku" to wszystko inaczej wyglada
|
|
|
~~abstraktor | |
|
|
zamiast gadac ktore najladniejsze to powieddzie raczej ktore sa interesujace i mozna o czyms pogadac.
|
|
|
~~smieci | |
|
|
CYTAT CYTAT Oczywiscie Kasia i Alinka w NNN Alinka- TAK, Kasia- NIE. zamiast pisac/czytac glupoty, pomysl jak mozesz dodac choc troche dobrego, dla dobra wspolnego, takze twojego... a moze zajmiesz sie smieciami, ktore podrzucaja wszedzie oszusci tzw. nowobogaqtcy z okolicznych domkow??? problem jest rzeczywisty i oznacza kilkaset tysiecy w kasie miasta. co ty na to? pomozesz? Czas, zeby sluzby miejskie oraz Straz Miejska zajela sie tym bardzo niebezpiecznym i kosztownym problemem. Dlaczego zarzad spoldzielni nie robi nic, zeby ograniczyc straty spoldzielni wynikajace z wyrzucania smieci przez lokalnych oszustow? Dlaczego rada miejska nie robi nic by sprawdzic (a gdzie trzeba wystawic spory mandat), co sie dzieje ze smieciami z domkow jedno-rodzinnych, ktorych wlasciciele nie placa za wywoz smieci? |
|
|