~~imprezowicz | |
|
|
Najładniejsze barmanki w stalowowolskich knajpkach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pani Kasia Bar Watykan...
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~hyhy | |
|
|
CYTAT Pani Kasia Bar Watykan... gdzie jest ten bar watykan? |
|
|
|
|
|
To małe miasto:
Wyjdź na spacer poszukaj. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~kicia | |
|
|
ja tez o takiej nie słyszałam :/
|
|
|
~~poiu | |
|
|
CYTAT To małe miasto: Wyjdź na spacer poszukaj. no powiedz gdzie ten bar |
|
|
~~Stalówek | |
|
|
nie włóczę sie z bardzo po knajpach ale wczoraj w London Pubie byłem na piwku i ładne dwie mlodziutkie łanie stały za barem.i tak troszke z tematu na bok to lokal pierwsza klasa.klimacik super,nie smierdzi szlugami,gronie z kija 5 zeta.tylko jedzonko jest naprawde w cenie...
|
|
|
~~Krystyna O. | |
|
|
CYTAT To małe miasto:
Wyjdź na spacer poszukaj. |
|
|
~~lol:) | |
|
|
Reiker - non stop pieprzysz o tym lokalu/pubie, więc może tak z łaski swojej poinformujesz resztę forumowiczów o tym, gdzie znajduję się to coś.
|
|
|
|
|
|
Mi się podobają panie z baru mlecznego Kaprys. A jakie uprzejme.. paluszki lizać!
|
|
|
|
|
Edzio wam odpowiedział...
Najlepiej isc na łatwizne... A głowa ruszyc to juz ponad miare mozliwosci... ~lol mój ty brutalu... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~adam | |
|
|
CYTAT Edzio wam odpowiedział... Najlepiej isc na łatwizne... A głowa ruszyc to juz ponad miare mozliwosci... ~lol mój ty brutalu... Ty jesteś jakiś chory albo coś dolega Twojej głowie na punkcie tego Watykanu.Jak ktoś grzecznie pyta wypada udzielić wyczerpującej odpowiedzi.Tak mi się wydaje.Chyba, że Pub Watykan sobie wymyśliłeś bo nikt go nie zna. |
|
|
~~walenty | |
|
|
ten bar Watykan jest w tym miejscu co kiedys byla pizzeria corleone na alejach, tuz obok do niedawan byl top gym
info telefoniczne sprawdzone na 100% |
|
|
~~klesio | |
|
|
bar watykan jest pod katedra, a i dziewek łatwych moc
|
|
|
~~jakion | |
|
|
Bar watykan jak sama nazwa wskazuje obsługiwany jest przez "czarnych", którzy po dłuższej rozmowie dają snikersa za obciągnięcie druta. Joł!
PS istnieje też możliwość spowiedzi w ciemnym pokoju z czerwoną żaróweczką takie krążą pogłoski. ot co |
|
|
~~zaq | |
|
|
Elka z alternatyw i jej czarna kolezanka - nie wiem jak ma na imie, no i przedewszystkim biuściasta Ania z nowego pub-u Paragraf
|
|
|
~~marta 1 | |
|
|
a co to za temat niewiedziałam że idąc na browarka jesteśmy oceniane jak antyki w muzeum ??
|
|
|
~~Waldek | |
|
|
Panie w alternatywach są bardzo fajne no i nie można zapomnieć o barmankach w nnn
|
|
|
~~logi | |
|
|
Dla mnie najlepsza barmanka jest barmanka w klubie Planeta mila sympatyczna bardzo fajna kobieta
|
|
|
~~walenty | |
|
|
każda dobra ale najlepsza ta co robi drinki z LODEM
|
|
|
~~NNNfan | |
|
|
Oczywiscie Kasia i Alinka w NNN
|
|
|
~~rudy | |
|
|
Oj tak popieram barmanka z klubu Planeta jest super mila fajna dziewczyna zawsze usmiech na twarzy tak trzymac
|
|
|
~~lakki | |
|
|
Mi sie podobaja dwie barmanki black and white w pizzeri Ósemce w Stalowej woli,jedna to blondynka a druga czarna.
zajebiste dupki |
|
|
|
|
|
pizzeria czy klub? trzeba przyznać, że te w klubie to fajnie dziewczyny są
|
|
~~good | |
|
|
CYTAT Mi sie podobaja dwie barmanki black and white w pizzeri Ósemce w Stalowej woli,jedna to blondynka a druga czarna. ta oczywiście w ósemce najgorsze pasztety
zajebiste dupki |
|
|