|
|
|
Pizzeria Gondola co sądzicie o tej pizzeri ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiepska pizza, nie polecam
|
|
|
|
|
Bardzo kiepskiej jakości PIZZA właściciel ten sam co VERONY ALE Z Verony dużo lepsza pewnie to zależny od kucharza !!!!NIE POLECAM
|
|
|
|
|
Mi bardzo smakowała tam pizza, może to kwestia "która pizza", nie wiem ale mi smakowała, na cienkim cieście z pomidorkami suszonymi mniammm
|
|
|
|
|
Pizza jest niezła. Podejrzeam, że Ci, którym ona nie smakuje raczej pojęcie nie mają zbyt wielkie o tym "placku".
Najlepsza na cienkim cieście, koniecznie z boczkiem. Może nie jest to najlepsza pizza jaką jadłem ale jest naprawdę niezła. |
|
|
|
|
Wczoraj byłem tam na pizzy i jest tragiczna. Placek skwaruch, ciasto spieczone;/;/.. znacznie gorsza niż na poczatku oTwarcia pizzerii.
|
|
|
|
|
No to chyba, że coś się zmieniło. Bo to często tak bywa...
|
|
|
|
|
Jak dla mnie pizza na cienkim cieście ok i podają też z dobrą szarlotkę do kawy .
|
|
|
|
|
Nic się nie zmieniło ,pizza jak była smaczna tak jest dalej .Dziwne jest to że pojawił się post odnośnie Gondoli w dniu kiedy stanął tam piekny taras .Złosliwość ludzka widzę nie zna granic.
Agnes |
|
|
|
|
Z tym pięknym tarasem to nie przesadzaj ale tego brakowało zdecydowanie, na lato musi być "ogródek" - szału nie ma, ale jest ok.
Pizza zaś mi smakuje, ale za mało dodatków, trochę zaczęli chyba na tym oszczędzać, a to nie jest dobra droga. Jak dla mnie, druga po Fiori pizzeria w STW, lubię takie ala Włoskie pizze, typowe "biszkopty" stalowowolskie mi nie podchodzą |
|
|
|
|
Ciekawy jest założyciel tematu:
CYTAT Pizzeria Gondola co sądzicie o tej pizzeri ? CYTAT Wczoraj byłem tam na pizzy i jest tragiczna. Placek skwaruch, ciasto spieczone;/;/.. znacznie gorsza niż na poczatku oTwarcia pizzerii. To po co sie pytasz, jeśli opinię już masz wyrobioną ? |
|
|
|
|
W Pizzerii Gondola byłam jeszcze w ziemie, co prawda nie jadłam tam pizzy ale naleśniki i muszę przyznać, że bardzo mi smakowały, do tego miła obsługa i fajny klimat.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
CYTAT Nic się nie zmieniło ,pizza jak była smaczna tak jest dalej .Dziwne jest to że pojawił się post odnośnie Gondoli w dniu kiedy stanął tam piekny taras .Złosliwość ludzka widzę nie zna granic. NIe pytałem o lody tylko o pizze ! |
|
|
|
|
CYTAT Ciekawy jest założyciel tematu: CYTAT Pizzeria Gondola co sądzicie o tej pizzeri ? CYTAT Wczoraj byłem tam na pizzy i jest tragiczna. Placek skwaruch, ciasto spieczone;/;/.. znacznie gorsza niż na poczatku oTwarcia pizzerii. To po co sie pytasz, jeśli opinię już masz wyrobioną ? Pytam bo chce znac opinie innych, czy moze mi sie tylko tak trafilo |
|
|
|
|
Ja byłam około miesiąca temu i osobiście mi nie smakowała pizza a szczególnie ciasto kiepskie.
|
|
|
|
|
Byłem tam raz i dziękuję ! Zamówiłem kotlet De Volaille - nigdzie tak okropnego nie dostałem ! Nie dość że był chyba z pięć razy obtoczony w panierce to jeszcze po części surowy w środku !!! Także ja dziękuję......
|
|
|
|
|
Cóż... mi pizza smakowała - nawet bardzo ( diablo, diableska, czy jakoś tak - taka pikantna). Znajomi z którymi byliśmy też się zajadali.
Ale do pizzy z śp. Diablo to żadna w mieście się nie umywa... |
|
|
|
|
Mialam okazje tam byc I pizza jak pizza szalu jakiegos specjalnego nie robi. Ale za to spodobal mi sie wystroj lokalu. Jeden minus to jednak lazienka. Gdzies kiedys przeczytalam, ze o klasie lokalu decyduje wlasnie lazienka. No I ten dzwonek, chyba ze moj nie byl jeszcze podpiety.
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
nie polecam.
|
|
|
|
|
A ja ostatnio znowu odwiedziłem tą pizzerię i spokojnie mogę stwierdzić, że jest to moim zdaniem najlepsza, albo jedna z najlepszych pizz (tak to się odmienia?) w mieście.
|
|
|
|
|
najlepsza pizza jest w resecie dokladnie kebab mniamm
|
|